Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Örültél-e már annak, hogy...

Örültél-e már annak, hogy egyedülálló vagy?

Figyelt kérdés
Mikor? Minek a hatására?

2018. nov. 15. 18:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
*szóval ez nem öröm volt; meg nemtom, pl volt olyan időszak is, amikor úgy éreztem, 'most nem férne bele egy párkapcsolat'; mert annyit agyaltam, hogy tartottam tőle, hogyha lenne valakim , akkor hanyagolnám, vagyis nem tudnék vele annyit foglalkozni , amennyit szeretnék és amennyit egyébként érdemelne; és akkor nekem meg folyamatosan bűntudatom lett volna.
2018. nov. 16. 13:03
 12/18 anonim ***** válasza:

Én úgy fogalmaznék 95%-ban örülök, a maradék 5% mikor jól esne ha lenne valaki.

De alapvetően jobban szeretem az egyedülálló életet. Akkor megyek el kirándulni mikor kedvem tartja és oda ahova szeretnék, az időmet csak én osztom be, nem kell alkalmazkodnom máshoz, illetve természetemből adódóan is jobban kedvelem az egyedüllétet. Gyakran szoktam csak úgy parkokban üldögélni és a gondolataimba mélyedni vagy épp olvasgatni, és jól esik.

A maradék 5% meg ami néha előjön, hogy azért jó lenne valaki mellettem, de ezek csak iylen futó érzések.

2018. nov. 18. 02:30
 13/18 anonim ***** válasza:

Hogy a f...-ba nem örülnék neki senki nem ugat be h mikor, mit, miért csinálok. Kivel találkozom.

Arra költöm a pénzem amire akarom.

Eddig csak 5 csajt küldtem el udvariasan h köszönöm de nem kell ebből az utolsó hozzám is jött volna am.

Szegény azóta is férjet vadászik.

2018. nov. 20. 20:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem hiányzik senki,szeretek egyedül lenni. 43F
2022. febr. 8. 13:42
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

13# Naggyon kemény vaggy! Hogy kiteszed a kis pisis lányokat, igaz? Mint a macskát sz@rni!

Nagyon kemény csávó lehetsz.

Azért szólok, hogy majd gondolj arra az időre is, mikor saját szarodbanhugyodban fogsz üldögélni, megereszkedtek a tökeid és nem áll fel, egyetlen fiatal pnci nem lesz rád kíváncsi, sőt, senki sem lesz, aki rádnézzen, hogy élsz-e még, a hatóság fogja rádtörni a lakást, mikor már elviselhetetlen lesz a bűz.

Az a szegény csaj pedig valószínűleg akkor a családja körében lesz -ha nem is boldogan- elégedetten.

Biztos akkor is nagyon kemény csávó leszel. Hajrá, remélem nem fog megmaradni melletted soha senki. És használj mindig óvszert!

2022. febr. 8. 16:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Figyelj 15 lassan mondom, hogy felfogd agyilag.

A párkapcsolat az nem egy KÖTELEZÖ dolog álltalában választás kérdése. Továbbá semmi közöd hozzá, hogy ki hogy él !

(Ennyi erővel tégd meg rakjon segbe a Szájer Jóska meg az eresztény haverok.)

Komolyan elképesztő, hogy nincs joga az embernek úgy élni a saját életét ahogy neki tetszik.

Én nem akarok ezzel foglalkozni mert igy érzem jól magam és kész.

Egyébként 20 és 30 közöttiek voltak.

Az nem éppen kicsi, az a te agyad meg a farkad lehet. Na csá.

2022. febr. 9. 17:20
 17/18 anonim ***** válasza:
44%

Pontosan erről beszélek én is, egy olyan alaknak, akinek az intelligencia szintje valószínűleg megegyezik a labmèretével-vagyis neked, nem való kapcsolat.

Nagyon vagany faszinak kepzeled magad azért, amiért pökhendien dobod a csajokat, noha kihangsúlyozod, hogyan és milyen sokan esedeznek érted. Valszeg a farkad is kicsi, mivel a normális/nagy méretűvel rendelkezőknek nincs kisebbségi komplexusa, nem jut eszükbe a farokméregetés. Arra világítottam rá, hogy majd ha esetleg 60 leszel, visszanyal a fagyi. A valaszodból kitűnik, hogy tkp értelmezni sem tudtad amit írtam. A bunkóságod és az alacsony színvonalad miatt írtam azt is, hogy használj óvszert minden kalandodnál, mivel nem lenne jó, ha átörökítené vki a génjeid.

Nyugodtan személyeskedhetsz tovább, nem fogom megnézni, eddig sem tudom miért pazaroltam az időmet. Talán mert nem bírtam megállni szó nélkül azt, hogy hogyan lehet valaki ennyire öntelt, egoista, naív bunkó.

2022. febr. 9. 22:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Fuuu ember a szövegértéssel SULYOS GONDJAID VANNAK.

Na cső.

2022. febr. 9. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!