Ti szerettek egyedül élni?
Természetesen a kérdésem olyan emberekhez szól akik bizonyos ideje teljesen egyedül élnek.
Én kifejezetten élvezem és így szeretném leélni ami még hátravan,14 éve élek teljesen egyedül.Előtte volt 1-2 olyan komolyabb barátnőm aki hozzámköltözött,de az aktuálisat 1-2 héten belül megkértem hogy költözzön el,továbbra is fenntarthatjuk a kapcsolatot,és jöhet bármikor,de nem lakhat itt.Nem tudok elviselni magam körül senkit,idegesít,zavar ha beleszólnak a dolgaimba,mit s miért csinálok úgy ahogy..ha épp foglalt volt a fürdőszoba,vagy a tv-n csatornát akart váltani vagy csak berakta a ruháitt oda ahol az enyémek voltak,sorolhatnám.Lehet sokaknak ez nevetségesen hangzik,de ez van.Ebből értelemszerűen adódik hogy gyereket sem szeretnék.Ezekmellett teljesen normális,átlagos életet élek,van egy szép házam,felsőkategóriás autóm,jól fizető munkám,az előbbieket nem "alámtették" szegény családba születtem,jó vasipari szakmát választottam anno,amiben külföldön dolgoztam évekig..Visszatérve sokaknak furcsa,és nem fogadják el azt ahogyan élek,mindenféleképpen kerítőt játszanának,már-már számotkérően faggatnak hogy miért nincs barátnőm,feleségem,gyerekeim..ami számomra sokszor már fárasztó és egyben idegesítő is..
Van aki így él,és jól is érzi így magát?
En is egyedul elek, 8 eve. Utazgatok, egy darabig dolgozom valahol, aztan, ha megunom tovabballok. Ferfiakbol elegem lett, gyereket sose akartam.
Egyetemre jarok, baratokkal talalkozom, vilagot latok es ez teljesen boldogga tesz. Szabad vagyok!!!
43N
Szeretek egyedül élni, de együtt élni valakivel akivel bolondulásig szeretjük egymást is nagyon jó :)
Már több mint egy éve, hogy egyedül élek. Jó így, van rengeteg előnye, ahogy te is írod, a maga ura az ember, nem kell alkalmazkodni.
Mondjuk 14 évnyi egyedül élésbe szerintem azért belebolondulnék. Eddig ez az egy év pár hónap a leghosszabb időm egyedül, most még élvezem.
Igazából mindkettőnek megvannak a jó és a kevésbé jó oldalai.
28N
#2 Bolondulásig sosem szerettem senkit,és sosem tudnék senkit annyira hogy együtt éljek vele.Számomra a single életnek csak előnyei vannak,és hidd el nem sok az a 14 év..:)Egyébként most is van egy nő az életembe,akivel laza,kötetlen kapcsolatot ápolok,ami annyit jelent hogy általában péntek délután jön,én főzök egy vacsorát,filmezünk,együtt töltjük az éjszakát,viszont reggel mennie kell,őszinte és egyenes ember vagyok,mondtam neki hogy nem szeretnék többet,ő ezt elfogadta.Tehát nem vagyok teljesen remete..
#3 Nincs mit hozzátenni ahhoz amit leírtál,minden szavával egyetértek.
Én nagyon szeretek egyedül élni (nő vagyok), nem kell senki hülye szokásaihoz alkalmazkodom, de korlátok nélkül érvényesíthetem a saját hülye elképzeléseimet, és ez általában nagyon jó. Vannak viszont olyan helyzetek, amikor rossz egyedül lenni, sőt sokszor félek egyedül.
Néha nagyon örülnék egy társnak. Nem kéne hogy a párom legyen, csak valaki, aki pl. észreveszi, ha mentőt kell hozzám hívni. Ha neked nincs ilyen érzésed, akkor irigyellek, bár akkor meg nem tiszta, hogy miért is tetted fel a kérdést?! Aki rendben van lelkileg nem kérdezgeti mások véleményét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!