Miért olyan lányokat fogok ki, akinek van barátjuk? És miért szédítenek akkor? Mire jó ez?
Mai lányok nagyrésze ...( na jo azért nem mindig,általánositani nem akarok)
Vagy cigizik és piál(ezeken él,teljesen önpusztító életmódot él) ami nem igazán vonzó,amúgy jó lenne.
Vagy van barátja
Vagy nincs de friendzone(nem minden esetben a te hibád,pl hogy neki mi kell, vagy kigyúrt gazdag emberkéért jobban csorog a nyála, de nem minden esetben!!!)
Vagy a piát elfogadja azért.
Vagy ha tipikusan az a lány,két pohar sör,fröccs esetleg,és az öledben ül,majd masnapra elfelejt..
Vagy pedig te nem erezteted eleget,hogy kell neked,és azt hiszi,hogy baratkent tekintesz csak rá...tipikusan baratkent viselkedsz vele...olelesen kivul hozza se ersz...
Mert szinte minden valahogy kinéző csajnak van barátja. Ami lehet komoly, laza, vagy csak szexre összejárkálás is.
Akkor ismerkednek, ha váltanának, aztán ha töketlennek találnak vagy bizonytalanok abban, hogy tökös vagy-e, akkor bedobják ezt!
Ha egy ilyen bejelentés után, te ezt tiszteletben tartod, akkor a "töketlen rendes srác" mintapéldánya vagy, az ilyet a nők nem értékelik.
Na jó tudni azt. És normális férfinak tartom magam.
Azért nem tudom mi lett volna, ha jól megb***om és otthagyom? Ez kellett volna neki? Utána kellenék neki?
Vagy mi lehet a tökös számára?
Nem ertem mi baj a 4.essel.
Nem mered kimutatni amit erzel--->PP (puha p)ez igaz. De a van baratom a legjobb védekező dolog. Miért? Mert nem kell megmagyaraznod,hogy miért nem,nem kell hazudnod pontosabban szólva, nem kell a sablonokat leirnod, hogy bocsi de nem,lesz jobb is,egyebek....eleg annyi,hogy hű maradok a paromhoz,mert ez teljesen tiszta es egészséges,nem ugy mint a kamu vagy egyeb mas... 84%os valaszolo voltam,asszem az a harmadik. Iras kozben nem latom es mar el is felejtettem. Ritkán visszanezek.
"84%os valaszolo voltam"
Elég régen lehetett, mert most:
"A válaszíró 50%-ban hasznos válaszokat ad."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!