Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért unom meg hamar a lányokat?

Miért unom meg hamar a lányokat?

Figyelt kérdés

90%-ban el sem jutunk az első randiig a csajjal, mert kb 1 hét Facebookozás, beszélgetés után megunom.

Addig nagyon lelkes vagyok és percenként nézem, hogy írt-e a csaj, de amint letelik az első 1-2 hét, utána már egyáltalán nem érdekel, sőt, már inkább taszít.

Több csaj is volt, akikkel dumálgattam és bejöttem nekik, ők is nekem, de egyetlen egy sem tudott lekötni 1 hétnél tovább.

A baj ezzel az, hogy 18 leszek és egy barátnőm sem volt még.. Kicsit gáznak érzem, persze tudom, hogy nincs miért, de mégis... Lényegében most van a legtöbb időm/erőm a lányokkal foglalkozni, mégsem "tudok".

Velem van a baj, vagy rossz lányokat fogok ki?

Sok lánnyal már ismerkedni sincs kedvem, mintha bele lennék fáradva a dologba úgy, hogy még át sem éltem igazából..

2017. ápr. 25. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
Mert egy kicsit gyáva vagy. Hagyd a Facebookozást és hívd randira a lányokat. Hidd el teljesen más élmény, eleinte kevésbé intenzív és gyors, de sokkal valódibb.
2017. ápr. 25. 18:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek. Az üzengetés lángja idővel kialszik, ezért úkabb szintre kell hozni hogy a láng újra fellobbanjon. Azaz találkozni kell.
2017. ápr. 25. 19:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Nocsak, nekem írhatsz, ha gondolod... kíváncsi vagyok mennyivel sikerül felülmúlnom a többi delikvenst :D
2017. ápr. 25. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!