Sokszor nagyon rossz, hogy nincs kivel beszélnem, közös programot csinálni. Hol találhatnék hasonló "sorsú" fiúkat, lányokat?
Régebben jól el voltam egyedül is, most is jó néha egyedül. De mostmát egyre jobban zavar az hogy nincsenek barátaim. Meg barátnőm.
Hol találhatnék ilyen személysiségú lányokat, fiúkat akikkel beszélgethetnék?
21F
(BP.)
Itt vagyok.
Csak az a kár, hogy Szerbiai vagyok.
19/F
Én is barátokat keresek, ha gondolod írhatsz, bár vas megyei vagyok ami elég messze van BP-től, de amúgy gyakran járok másik bárataimhoz is látogatóba a fővárosba és elképzelhető hogy a nyáron BP-re költözöm. Szóval jól jönnének nekem is új ismerősök.
27F
Ha valaki úgy gondolja én szívesen barátkozom ! :)
(Veszprém megye)
Ugyan így vagyok mint te... És én is keresem a lelki társamat/páromat akivel leélhetem az életemet mert megért és elfogad
18/F
Sajnos ugyanebben a helyzetben vagyok, nincs senki akivel el tudnék beszélgetni vagy eljárni valahová. Próbáltam már nagyon sokszor beletörődni, de nem megy :(
22F
Velem is ez van.
Békés megye
20L
Velem is ez a helyzet. Akikkel eddig beszélgettem már nem foglalkoznak velem. Igazából én keresem az társaságot, csak nem kellek senkinek sem.
Írhatsz nekem is.
26/f
Nekem is írhatsz, ugyan ez van velem is.
Nem messze lakom BP-hez.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!