Történt már valakivel hasonló eset?
1. ne legyél hülye(öngyilkosság)
2. berugtál.... ilyenkor senki nem fog komolyan venni
3. ne szégyeld magad és az érzéseid, azért vannak ilyen hülye ötleteid, mert szégyelled magad mások elött.
Most komolyan, miért nem lehet használni az írásjeleket?! Így sokkal nehezebben értelmezhető az egész szöveg, és zavaró is. Na de mindegy....
Tényleg ne legyél olyan h*lye, hogy emiatt öngyilkosságon jár az eszed, hidd el, sokaknak nagyobb problémáik is vannak ennél, mégis életben vannak és küzdenek. Ráadásul tényleg részeg voltál, olyankor aztán mindent mond az ember, plusz ők is piáltak, lehet, hogy nem is emlékszenek tisztán az eseményekre! Ne aggodalmaskodjál ezen, próbáld meg túltenni magad rajta! Sok sikert, hajrá!
Mi ez a baromság ?
Ha a csávókat ájultra vered vascsővel, a nőjét meg kikötözöd az ágyhoz és háromszor megerőszakolod akkor azt mondom hogy tényleg jól sikerült a buli és van min elgondolkoznod.
De így hogy nem csináltál semmit...legközelebb igyál rendesen.
És milyen öngyilkosságról beszélsz, menj már a hülyeségeddel.
Puhány fasz.
Az ilyenen tudni kell nevetni és továbblépni.
Különben is, ha mással történt volna ez a dolog, akkor mekkora ügyet csináltál volna belőle ? Valószínűleg semekkorát. Csak az ember olykor hajlamos a saját eseteit felnagyítani, mintha az az eset valamivel különbözne a többi milliónyi eset közül, amely hasonlóképpen zajlott, csak épp más személyekkel.
Nyugalom.
Semmi baj nincs, egy szexpartyhoz készítettek felmérést, hogy benne lennél-e egy gruppenszexben vagy sem. Nem derül ki, hogy te férfi vagy-e vagy nő, de ne szégyelld magad, nem te hoztad magad kellemetlen helyzetbe. Esetleg legközelebb ha felmégy hozzájuk, ne hagyd magad leitatni! Vagy kevesebbet, vagy egyáltalán ne igyál.
Én, jó harminc évvel ezelőtt így vesztettem el a szüzességemet. Mondjuk nem ittam. De egy érett nő magára rántott egy akkor még kuriózumnak számító butikban - záráskor. 17 éves srác voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!