Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 12 éves német juhászunk van....

12 éves német juhászunk van. Elég rossz állapotban. Valakinek valami hasonló eset? Vagy, hogy mi lehet a baj? (Többi lent)

Figyelt kérdés
12 éves német juhászunk van, pár nap leforgása alatt nagyon le soványodott de annyira, hogy lábai alig tartják meg. Széklete nincs, vizelete van. Enni eddig evett, de azt se akar már nagyon. Öklendezik, mint amikor meg akadt valami a torkán, mint ha hányni akarna de semmi nem jön neki. Valakinek valami hasonló eset? Vagy ötlet, hogy mi lehet a gond?
2014. szept. 5. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Gyomorcsavarodás tünetei, de igazából bármi más lehet, nem vagyok orvos... Irány az állatorvos minél hamarabb, ilyen idős kutya nem fogja túlélni ha még vártok!
2014. szept. 5. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:
A gond az, hogy beteg. Ha ér nektek valamit az az öreg kutya, orvosnak megmutatjátok.lehet bélelzáródás akár egy daganat miatt is. Mindenesetre, annyit megérdemelne ennyi év veletek töltött év után, hogy egy orvos kezelje, vagy megszabadítsa a fájdalmas élettől.
2014. szept. 5. 12:05
 3/7 Firestorm ***** válasza:

Ne haragudj,de miért itt vársz tanácsokat?Menj el vele orvoshoz és nézesd meg,csináltass esetleg vérvizsgálatot is.

Nem vagyunk állatorvosok,sőt ha azok is lennénk így látatlanba nem tudnánk megállapítani a gondját.

Soha nem értettem miért ilyen helyekre kell kiírni a kérdést,miközben szenved az állat és állatorvosra van szüksége.A kutyám tegnapelőtt tömény vért pisilt.Eszembe sem jutott,hogy ide vagy máshova kiírjam és onnan várjak csodára,hanem egyből elvittem orvoshoz,aki meggyógyította.

2014. szept. 5. 12:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak megerősíteni tudom az elhangzottakat. Ha te, vagy bármely családtagod több napig nem eszik, öklendezik és gyenge, akkor az interneten nézelődsz, hogy mi lehet a baj???
2014. szept. 5. 12:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem gyomorcsavarodás, hanem bélelzáródás. Állatorvos, azonnal, ha tényleg erről van szó, ilyen legyengült állapotban már a műtét se menti meg biztosan. :(
2014. szept. 5. 13:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Láthatóan beteg a kutyád! Akárcsak embereknél, itt is orvos segíthet!!!!
2014. szept. 5. 13:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív hozzá állást és a negatív kritikákat. Kutyust mindenképp viszem az orvoshoz, csak az egyik doktor szabadságon van a másik fél6tól rendel. És gondoltam kapok választ addig olyanoktól akik át estek már ehhez hasonló tüneteken
2014. szept. 5. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!