Ki hiányzik most neked és miért? Szerinted a tied lehet még valaha?
Figyelt kérdés
2018. okt. 27. 23:50
21/28 anonim válasza:
Nekem a párom és a kisfiam hiányzik, mert elutaztak a hétvégére, de estére már jönnek haza. :)
22/28 anonim válasza:
Az ikerlangom. Aki olyan mint én, és teljesen megertjuk egymást. A másik felem.
Ha ő velem lenne, soha semmi baj nem lenne többé, meg ha az utcára is kerülök.
Az enyém lesz.
23/28 anonim válasza:
Az élettársam, mert magányos vagyok!:( Már nem lesz az enyém, meghalt sajnos!:(
24/28 anonim válasza:
7es vagyok, és a 2snek üzenem, hogy amúgy teljesen magamra ismertem. Se smink, se magassarkú, se körömlakk, se népszerűség, se sok pasi, ellenben depresszió, szorongás, szocfóbiák. És hidd el, hogy nem ez a tökéletes...
17l.
25/28 anonim válasza:
7-es most mi van ha én azt mondom, hogy nekem az lenne a tökéletes? Én is depressziós vagyok vagdosom magam meg minden, de mi van akkor ha nekem pont olyanra lenne szükségem mint én? Aki segíthet nekem, és én is segíthetek neki? Ez már plusszba jobban összeköt két embert bónusznak
26/28 anonim válasza:
Egy lány,mert összevesztem vele valószínűleg sose békülünk ki. És nem hiszem.
27/28 anonim válasza:
A nőszemély aki tönkre tett 😂
Nem hiszem, hogy valaha is az enyém lesz. Akit én ismertem már nagyon messze van attól a személytől aki mostanában.
28/28 anonim válasza:
Nekem Kokenyesi Benedek hianyzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!