Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ki hiányzik most neked és...

Ki hiányzik most neked és miért? Szerinted a tied lehet még valaha?

Figyelt kérdés

2018. okt. 27. 23:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
52%
2-vagyok)) Bocs ha amúgy ezzel a sminkes dologgal megbántottam valakit! Alapjáraton elmegy, és ha nem viszik túlzásba akkor azzal nincs baj. Csak én úgy vagyok vele, hogy inkább néznék magam mellett egy szép természetes arcot, mint egy fedett eltakartat :)
2018. okt. 28. 00:34
 12/28 anonim ***** válasza:
70%

Éppen csak annyit kenek magamra, amennyi emberi lényt varázsol belőlem, érts: elfedi az aknés, sebhelyes bőröm és láthatóvá teszi a szempilláimat. Kösz az elismerést, bár én enyhén szólva nem neveznék tökéletesnek egy pszichésen sérült lányt. :D

2018. okt. 28. 00:41
 13/28 anonim ***** válasza:
51%
Ne beszélj hülyeségeket. Nem az a normális, ha plázaribi vagy, épp az ellenkezője. És azt sem szeretem ha valaki mintapolgál. Nem tudom, nekem ez jön be stb.. Ha még valakinek bajai is vannak akár belűl az még jó is, mert ha mellette vagy ő is jobban érzi a törődést stb jobban mint ahogy a többi páwa/ribi szorakozik egymással. Akné nekem is volt. Nem baj az szerintem. Hidd el nem a külsőd a lényeg :)
2018. okt. 28. 00:50
 14/28 anonim ***** válasza:
80%

Mindig hiányzik valaki vagy valami. A szüleim szeretete, amit sose kaptam meg. Egy ember barátsága, ami sose volt és talán nem is lesz. A helyrehozhatatlan és elpazarolt tinédzserkorom. Az örökbeadott magyar vizslám, Vitéz <3 Az emberek szerethetősége és emberségessége, ami már sose tér vissza.

Jajj hagyjuk ezt, mert kb napestig írhatnék itt dolgokat, de minek? Senkit nem érdekelne :D

2018. okt. 28. 01:08
 15/28 anonim ***** válasza:
52%

Őszintén irigyellek, hogy múlt időben tudsz beszélni a ragyákról. :D Én egyre kevesebb reményt fűzök ahhoz, hogy megszabadulhatok tőlük teljesen valaha (3 évvel vagyok idősebb nálad). Tény, hogy a magamfajták ezerszer ragaszkodóbbak és komolyabban veszik a párkapcsolatokat, mint mások a fiatalabb korosztályon belül, de tapasztaltam, hogy ez hosszabb távon inkább az agyára megy az embereknek, mert úgy érzik, túl nagy felelősséget vállalnak magukra egy olyan baráttal/barátnővel, aki egyedül csak egy félember, és kvázi összeroppan, ha nincs szeretve eléggé. Na mindegy, abbahagyom inkább, ez már túlságosan offtopic. :D

2018. okt. 28. 01:45
 16/28 anonim ***** válasza:
26%
pedig igazad van. Én nem tudom, nekem nem lenne felelősség. Nekem inkább jó lenne, de tudom hogy sose fog ilyen embert szeretni senki. Ezért is tervezem hamarosan kinyírni magam. Semmi értelme. Szerintem nem kell minden féle szir szart venni annak aki szeret, elég ha vele vagy, ez pedig nem felelősség inkáb örüljön akinek van kiért élnie..
2018. okt. 28. 01:56
 17/28 anonim ***** válasza:

Mármint milyen embert nem fog szeretni senki? Olyat, mint te? Ezt miből gondolod?

Igen, nos a felelősség részét az adja, hogy az együtt töltött időn felül arra is szükség van, hogy az egészségesebbik fél tényleg nagyon odafigyeljen a párjára, helyezze őt minden és mindenki más elé, nyerje el a bizalmát, lehetőleg babusgassa is sokat, ezt meg sokan úgy élik meg (a kamaszok közül, akik csak kísérletezgetni akarnak egymáson, meg aztán főleg), mintha a személyes szabadságukról kellene lemondaniuk, és igazuk van tulajdonképpen. Persze jó olvasni, hogy neked ilyen kapcsolatra van igényed, szinte mintha látnék némi fényt az alagút végén.

2018. okt. 28. 02:20
 18/28 anonim ***** válasza:
Van fény van fény.. De már késő. Ismerek olyat aki ilyen mint én, de ugyan úgy meg fogjuk ölni magunkat. Nem kellünk a kutyának se, ez van sajnos.
2018. okt. 28. 02:23
 19/28 anonim ***** válasza:
74%
Senki, tök jó érzés. :D
2018. okt. 28. 02:38
 20/28 anonim ***** válasza:
50%

Nekem egy nő hiányzik. Ez így megfoghatatlan, mert lenne olyan, aki nekem nagyon bejön, ès nála is megvan a viszontszimpátia, de tudjuk, hogy nem lehet belőle semmi.

Ismeretlen nő is èrdekes lenne, de annak a valakinek meg tuti nem jönnèk be. Sakk-matt.

2018. okt. 28. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!