Nektek nincs elegetek már az állandó egyedülléttől?
Mit értesz egyedüllét alatt? Ahogy jövet-menet elnézem az embereket, nyomogatják az okos telefonokat, szó nélkül egymás mellett ülve pl. egy padon, akár órákig.
Azt hiszem, ők az igazi egyedül állók. Nekem tavaly meghalt a párom, évtizedeket éltünk együtt. Egyedül maradtam a családi házunkban. Azóta én lettem a két kutyusunk ELSŐ SZÁMÚ, főállású pátyolgatója. Szeretem őket, szeretnek! Bár hiányzik a párom, de nem érzem egyedül magam. Elfoglalom magam, nem adok okot arra hogy unatkozzam. Az életet meg kell becsülni, minden perce ajándék. 70 felett vagyok, az egészségem elfogadható. MI kell még több? Az élet szép, egy felületes látszat kapcsolatnál még a magány is sokkal jobb. A csalódások sokkal többet ártanak, mint ami előnyük van.
Őszintén? Én fiatal vagyok. Vannak akik 14 évesen már vagdossák magukat mert "nem kellenek senkinek és egyedül fognak meghalni 70 macskával"
Szerintem addig örülhet egy fiatal, amíg nem kell magát elköteleznie. Ez hülyén hangzik, de aki nem a párkapcsolatban keresi a boldogságot, az abba fogja megtalálni. Aki pedig abban keresi, annak rohadtul negatív lesz az egész, mert mindig csak a rosszat fogja látni.
Nekem itt van a motorom. Vigyázok rá, és nem öletem meg magam vele. Benne van a boldogságom. Ő sosem fog egy nap azzal kelteni hogy már nem szeret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!