Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha valóban nem a pénz érdekli...

Ha valóban nem a pénz érdekli a jó nőket, akkor miért nem a gyári munkásokkal, szegényekkel vannak együtt? Miért van ennyi férfi egyedül, ilyen sok nő mellett a világunkban?

Figyelt kérdés
2018. okt. 25. 18:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
80%

"Én nem gyárimunkás vagyok kispofám!"

Ja persze, hogy nem. Mégis folyton azon rinyálsz, hogy neked mint gyári munkásnak nem jut nő.

2018. okt. 25. 21:28
 12/28 anonim ***** válasza:
92%
Ízlések és pofonok. Valakinek számít a pénz, valakinek nem. Te melyik vagy?
2018. okt. 25. 22:16
 13/28 anonim ***** válasza:
76%
Én sok gyári munkást ismerek a szülőfalumból (volt osztálytársak, évfolyamtársak között) és egyiknek sincsenek ilyen gondjai, mindegyiküknek van családja, gyerekei.
2018. okt. 26. 13:11
 14/28 A kérdező kommentje:
Hát én is összejöhetnék egy 150 kilóssal. Lehetne tőle gyerekem. A gond az, hogy ezekkel az elkényeztetett emberi jóságtól messze lévő nőkkel van a gond. Hiába vannak városban, vagy faluban. Romlott emberek.
2018. okt. 26. 20:12
 15/28 Miss Endzsi ***** válasza:
86%
Ilyen kiállással ne is csodálkozz, ha csak a 150 kilós jut neked.
2018. okt. 26. 22:26
 16/28 A kérdező kommentje:
Haggyuk már. Ez már konkrét igazság alapja. Elötte miért nem? Mert könnyű volt talán lepattintani vita nélkül? Kimagyarázzák magukat a nők, nem bűncselekmény, hogy ott vannak ahol ma pénz van. De mindannyian megérdemelnétek ha napi 5 forintért kéne 12 órát lapátolni.
2018. okt. 27. 12:37
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

"De mindannyian megérdemelnétek ha napi 5 forintért kéne 12 órát lapátolni."

Még így is többet keresnének mint te

2018. okt. 27. 15:35
 18/28 A kérdező kommentje:
Micsoda szövegeid vannak.:) nagyon szomorú, hogy le kell tenni az asztalra, aljadék egy népség lett ez a visszaélős jó testi adottságú nő. Miért nem ingyen fekszik le elvárások nélkül?
2018. okt. 28. 16:05
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi lefekszik az, csak nem olyan prolikkal mint amilyen te vagy. És mielőtt még félreértenéd, a prolit a mentalitásodra írtam nem az anyagi helyzetedre.
2018. okt. 28. 23:27
 20/28 anonim ***** válasza:
76%

Megmondom hogyan látom.

egy gyárimunkás kategória bombanőkről álmodozik,és pisil a kedves egyszerű de nem lufimellű botoxfejű lanyokra.

Nos ugyan így a gyárimunkás szintjén mozgó jónők is audival járó izomagyakat akarnak szerezni.lefele rúgsz,felfele kaparsz.

Es talan azért mert a gyárimunkás ahogy kilép a kapun ott a sör a kezében,alkoholizál estig,és igencsak megveti a magamfajta atlagos külsejűnek mondható lanyokat. Tudod mi a vicc? Ha viszont felveszek miniszoknya magassarkú top rúzs kombinaciót azonnal füttyögni kezdenek és d.gni akarnak.

Ennyire egyszrű szamukra az élet.

Számomra sajnos nem ilyen egyszerű.

Szari:)

Amúgy senkit nem vetek meg.az embereket a jóságuk,értékük alapjan kedvelem,magasról teszek arra hogy mennyi pénzük van.

2018. okt. 30. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!