Egyedül hogy lehet külön költözni a szülőktől ilyen albi árak mellett? Ötletek?
26 éves leszek idén.
Nagyon szeretnék külön költözni,mert vannak terveim.
De sajnos a fizetésem kevés egy külön lakáshoz.Leginkább kertes házba szeretnék menni,kutyás terveim vannak.
Tavasztól őszig 140-170 ezer ft környékén keresek.
Ősztől tavaszig meg 100-130 ft körül.
Sajnos itt a városban 100-120plusz rezsi csak egy lakás :(
Munkahelyet váltani nem szeretnék,mellesleg idáig ez a legjobban fizető munkahelyem.Meg szakmámban vagyok.
Már erősen gondolkozok,hogy nem a városban hanem vmi más,szomszédos városban próbálkoznék,de sajnos ahol meg jó áron lenne ott meg a környék nem túl biztonságos.
Ha kapcsolatban lennék egyszerűbb lenne,mert akkor megoszlanának a ktg-ek.
Egyedül pénz és ismeretség nélkül nem megyek külföldre :/
Maradok anyumékkal ameddig nem lesz egy párom akivel közösen kitudunk venni vmit.
Ez az ország valóban élhetetlen :/
Nem lehet. Mert ha ki is szenveded az albi árát nem marad semmi pénzed félretenni saját házra.
Jobban teszed ha otthon maradsz és félreteszed szépen a pénzt minden hónapban ,néhány év alatt összejön pár millió és vehetsz magadnak saját házat- lakást maximum egy hitellel kipótolva,de oda is kell önerő .
1. Tesssék felelősen szavazni április 8-án, és tessék elmenni szavazni, hogy legyen esély kijönni ebből a helyzetből.
2. "Munkahelyet váltani nem szeretnék,mellesleg idáig ez a legjobban fizető munkahelyem.Meg szakmámban vagyok."
Ezzel el is mondtál mindemt. Menni kell a jobb fizetes után, vagy legalább a jelenlegi helyen előrébb menni, mert ha 5 év mulva is csak ennyit keresel akkor nincs mit vesztened.
3. 1. Válaszolónak: nem csak külföldön lehetséges! Nekem is és másik több ezer fiatalnak is sikerült.
Ebben a szakmában akkor lehet jobban keresni ha sajátot csinálok,de az 1,5 millióba benne lenne kezdésnek.Plusz míg be nem indul a saját vállalkozás eléggé mínuszos a dolog. Szóval saját vállalkozáshoz is pénz kell.
Míg be nem indul kell 1-2 év. Nos és addig honnan keressek pénzt? Nem egyszerű.
Míg nem tettem le a szakmát addig 50-80 ezer ft-ot kerestem, kidolgoztam a belemet is ennyiért. Ahhoz képest hogy szakmában melózok és mindig 100 ezer ft felett keresek elég jónak számít.
Albérletben sem szívesen élnék életem végéig én is kidobott pénznek tartom :/
Ne egyszerű.
Ja és mindegy kire szavaz az ember nem lesz jobb így sem úgy sem.Igérget mindegyik,de betartani nem igazán tartják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!