Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti szerintetek most mit...

Ti szerintetek most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szeretnék tartalmas életet élni , viszont nem tudom hogy kéne hozzá fogni . Az osztályommal nem nagyon jövök ki , zárkózottabb -csendesebb vagyok mint az átlag .

Az osztálytársaim pedig mindig igyekeznek a középpontban lenni ,sminkelnek ,isznak ,cigiznek ,pletykálnak stb.. ,egyszóval én nem akarok olyanná válni mint ők csak azért hogy legyenek ismeretségeim , állitólagos barátaim!

Már eleve félek az egyetemi éveimtől is ,hogy ott még jobban olyanok lesznek az emberek ,és igy az egyetemi éveim is ugyan úgy fognak telni:(

2018. okt. 19. 20:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Hidd el, sokan vannak olyanok, mint te. Én is pl. Az én osztálytársaim is ilyenek mint a tieid, alig van kivétel. Ezért van az, hogy megpróbálok máshonnan ismeretséget szerezni.

Nem csak az osztályból lehet barátkozni. Én interneten is ismertem meg olyan embereket, akik az én városomban laknak (habár mindegyik kapcsolat hamar elhalt...), és jól kijöttem velük. Szóval tényleg, nem csak az osztály van. :)

2018. okt. 19. 20:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!