Hogyan viselitek el a magányos szülinapokat?
Figyelt kérdés
24 éves leszek jövőhéten, nincsenek barátaim meg senkim se :/
Mostanában jó kedvem volt, de egyre depisebb vagyok mert megint egyedül leszek.
Más magányos emberek hogy viselik ezt?
24/F
2018. okt. 16. 21:10
11/13 anonim válasza:
Boldog szülinapot!
Én is egyedül szoktam lenni, mindig veszek magamnak ajándékot és vagy elmegyek úszni vagy beülök két órára a kádba.
12/13 anonim válasza:
Annyiban más az a nap, hogy kíváncsi vagyok, kinek jut eszébe(közösségin nincs jelezve az időpont). E révén leválogattam "komoly" barátokat.
Hogyan viselem? Stratégiát vázolok magamban a jövőre nézve, de különösebben nem izgat, hogy ünnepelni kéne.
13/13 anonim válasza:
Nekem évek óta még a karácaonyok is egyedül telnek fenyőfa nélkül, de már megszoktam. De nem baj, leélek 4-5 évtizedet, aztán elmúlik ez az egész.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!