Van egy lány, aki érdeklődik felőlem. De nem tudom hogyan értelmezzem a jeleket, amelyeket küld. Szerintetek?
Móta beszélgetek vele élőben, szinte elmúltak a depresszív érzéseim, újra érzek magamban erőt. Új célok, stb.
Van viszont valami, ami megint közbejött nállam szokás szerint, hogy van barátja. Emlegeti is őket.
A találkozásakkor, meg eléggé szemezget, meg olyan mélyen néz a szemembe, hogy egyből beleszeretek. Most akkor mire véljem ezt?
Nem kap elég szeretetet a barátjától, te meg foglalkozol vele, és ez jól esik neki.
Szerintem tisztázni kéne, hogy mit akar. Ha a barátjával akar maradni, akkor sok fájdalomtól megkíméled magad, ne éld bele nagyon magad.
De ha részedről kéne neki egy kis bátorítás, hogy lépjen, akkor azt is jó lenne tudni.
Vissza fog még jönni az a depresszív életérzés.. csak sokkal durvábban ;)
Barátja van. Téged nem ölelget, simogat, bújik hozzád stb stb egy szimpla szemkontaktus miatt azt gondolod, hogy akar tőled valamit. Nos van egy rossz hírem. Tévesen veszed le a jeleket. Lehet flörtöl veled de nem akar tőled semmit. Még most állj le ezzel a hülyeséggel mert mind mondtam emiatt fof nagggyon durván vissza jönni a depresszív érzés. Kitartás haver.
Hát vannak a hozzád hasonlók, meg akik tapasztalatból írnak :)
Zenész vagyok, ebből kifolyólag rengeteg ilyen "magányos farkassal" találkoztam már. A legtöbbjüket már első ránézésre felismerem, mert ha hozzájuk szólok, nem tartják a szemkontaktust. Az ilyenek szoktak aztán egyszer véletlenül felnézni, szinte látom ahogy megcsillan a szemük "te jó isten szemezik velem", az már részletkérdés, hogyezek szerint flörtölök mindenkivel, aki az utamba vágódik :D
Öregem, boldog házasságban élek, de két kezemen kell megszámolnom, hogy az elmúlt évben hány úriember gondolta azt, hogy akarok tőle valamit, közben meg csak haveroknak is alig tartottam őket. Az egyik egyenesen randit kreált fejben egy összeröffenésből ahol szó szerint megbeszéltük, hogy a többiek nem érnek rá, de ki kéne mozdulni egy BARÁTI SÖRÖZÉSRE. Aztán később volt pofája azt mondani, hogy én játszottam vele. Agyam eldobom :D Még csak a legsötétebb gondolataimban sem gyökerezik olyasmi, hogy bármit is akarnék tőlük, elismerést pláne nem, de elég egy kedves mosoly vagy hogy fél másodperccel tovább bambuljak a képükbe és máris hót szerelmesek lesznek. Érdekes, a szomszéd Mari nénitől még nem hallottam, hogy miért flörtölgetek vele, pedig őt is pont ugyanúgy kezelem. Már messze kerülök mindenkit, aki az önbizalomhiány bármi jelét mutatja, mert akármi történik, én leszek a szemét, azt meg még csak várom, hogy a férjem agya mikor fog eldurranni és csapja le az egyik ilyen okostojást. Na jó hosszú lett, de leírtam már, lásd a dolog másik oldalát is.
Nagy bajok vannak a fejedben és még nagyobb probléma, amikor valaki már a semmire is képes halálosan belezúgni egy nőbe, ez minden, csak nem komoly, hogyan alapoznál rá egy kapcsolatot? Én a helyedben felkeresnék egy jó pszichológust.
Nem az a megoldás a depressziódra - mondom én, aki végigjárta ezt az utat -, hogy másokból próbálsz erőt meríteni, mert jó sokszor pofára fogsz placcsanni. Magadat kell összekaparnod és ezt a teljes embert kell beleraknod egy kapcsolatba, mert ha fél lábbal állsz benne, hamar ki fogsz dőlni belőle. Arról nem beszélve, hogy minél sérülékenyebb és szeretethiányosabb vagy, annál valószínűbb hogy kikapsz egy flúgos pcsát a végén és csak még mélyebbre taszít a szarban.
Másik: az oké, hogy figyeld a jeleket, de ne képzeld oda őket. Ha egy csaj annyira oda van érted, hogy már nyilvánvalóan flörtölget, azt észre fogod venni, mert szoros testi kontakt is lesz (nem ölelés, nem baráti puszi). A többit csak te képzeled oda.
A fentieken túl egyébként fogadj meg egy jó tanácsot és rögtön jobb lesz az életed. Illetve rögtön kettőt is.
1, Nézz bele a tükörbe és őszintén összegezd, hogy mit látsz. Most lehet "gender bendert" játszani. Ha nő lennél, hogy néznél ki? Beállítod reggelente a hajad? Arcot mosol, kezeled a bőrhibáidat? Karban tartod a körmeidet? Edzel és fitt vagy vagy elhagytad magad valahol útközben? Ügyelsz az öltözködésedre? Mik a hobbijaid, van benned valami érdekes? Gyorsan be lehet lőni, hogy milyen kaliberű csaj lennél, járnál magaddal? Ha nálad igényesebb a kiszemelted, akkor bukta van, mert gondolom, te sem adsz alább egy bizonyos szintnél, így van ez a nőknél is. Ha 10/10-es csajt akarsz, 10/10-es férfinak kell lenned, a többi csak a mesében létezik, vagy ha a csaj fejében vannak gondok. Ilyen egyszerű. Ne csak a másikban keresd az elképzeléseidet, mert neki is vannak, ne várd, hogy valaki szánalomból összekaparjon a padlóról, mert senkinek nem érdeke, ahogy nem tennéd te sem, ugye? Nem olyan nehéz egy kicsit odatenni, hagyd abba az önáltatást.
2, Kapard össze magad. Saját magadért. Az egyetlen ember, akivel életed végéig együtt leszel, az te vagy. Tegyél már magadnak egy szívességet. Annyi módszer van rá, hogy egy kis önbizalmat összeszedj, onnantól a többi jön magától. A legtöbbünk estére az egész kérdést elfelejti, az emberek elfelejtenek, aki lekoptatott elfelejt, te meg ott maradsz az önsajnálatban, holott ha kicsit kilépnél a komfortzónádból, a saját magad világát változtatnád meg. Senkinek nem érdeke rajtad kívül, hogy összekapard magad. Senkinek. Nem fogja senki önzetlenül feláldozni magát és kihúzni téged a depresszióból. Kelj fel és járj, vagy ülj a pocsolyában életed végéig. Ez a két lehetőséged van, de akármelyiket választod, egyedül a saját életed múlik rajta. A többiek tovább fognak lépni. Ne szívasd magad.
én nő vagyok, és szerintem simán lehet, hogy akar tőled valamit.
én is kapcsolatban vagyok, de nem minden stimmel, és pl. találkoztam valakivel, akivel én is szemeztem. Ha lépett volna irányomba, akkor lett volna esélye.
Amúgy nem érdeklődik felőled, hanem érdeklődik irántad.
Ha valaki felől érdeklődünk, akkor pl. a hogylétét kérdezzük egy jelen nem lévő személynek. Pl. ha ezt kérdezem: Anyukád hogy van? Akkor anyukád felől érdeklődöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!