Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ezt most hogyan értelmezzem?
Van egy osztalytarsam akivel valamennyire jo viszonyt apolunk. Mind a ketten 17 evesek vagyunk vagyis iden toltjuk majd be a 18at. Az a helyzet, hogy: osztalykirandulason tortent egy s mas. Azzal kezdodott, hogy felelsz vagy merseztunk. A fiunak (nevezzuk: Martonnak) innia kellett ket felest. Nekem csak egyet kellett. S ez volt jo sok meres utan, mind a ketten tisztara pirosak voltunk (vagyis inkabb en, Marton jobban birta a piat). Aztan az egyik felelsznel elo kerult egy nagyon kenyes tema: az exemrol. Hat en emiatt kicsit negativ lettem, ertsd: elojottek a regi emlekek aminek hatasara a sajat szobamban bogtem el magam. Marton megkerdezte, hogy mi a baj en azt mondtam majd kesobb elmondom. Marton laba beverzett (a hulye gyerek leszedte a sebet) ezert atmentunk az en szobamba betadinert es sebtapaszert. Latszott rajta h hulla faradt meg minden. A szobaban azt mondra h nem e akarom meselni h mit tortent pontosan regen h ilyen lettem. Elmeseltem neki, o vigasztalt es tanacsokat adott. Kozben simogatta a labamat meg minden. Aztan maga melle huzott az agyba es egymas mellett fekudtunk (o atkarolt es a hasamat kezdte el simogatni). Beszeltunk sokat es a keze sokszor feljebb kerult de en mindig elutottem onnan a kezet. Aztan a fenekemet kezdte el simogatni es en onnan is elutottem a kezet. Szoval marad a hasam xD
Vegig beszelgettunk, mindenrol, tenyleg: regi szerelem, csalad, osztalytarsainkat is kibeszeltuk.
Lenyeg ami a lenyeg, hogy elegge intim testkozelbe kerultunk (fogdosta a mellemet, seggemet de mindig elutottem onnan a kezet). Ja es allt neki a khmmm...tudjatok mi az...es a fenekemhez tolta...illetve dorzsolte...
Martinrol annyit kell tudni h szinte csak lanyok veszik kore. Nem, ismetlem nem nocsabasz vagy swag pawa (igen w-el) gyerek. Ami azt illeti egyaltalan nem izgatja h mi van rajta, bar tudja h o egy helyes fiu de nem veri nagy dobra. Az egyik osztalytarsammal anno meg nagyon regen (3 eve) is hasonloan csabitgatta, de o azt allitja h akkor meg gyerek volt most megkomolyodott meg minden (es ez tenyleg igaz, mert nem kulsore megy mert az elozo baratnoi nem annyira szepek voltak sot, mondhatni csunyak es tudom h ez gonosz volt tolen de igaz).
Aztan aznap este megbeszeltuk h ez koztunk marad, nem kell senkinek se tudnia errol (persze mondtam neki h a legjobb baratnomnek ugyis elmondom es o ezt elfogadta). Ja es h baratok vagyunk...meg azt is mondta az este h en jobbat erdemlek (mivel mondtam h neki h miert csinalja ezt velem es miert nem massal, meg h rengeteg csaj van rajtam kivul akit megkaphatna). Ezt most mi? Baratsag extrakkal? Mert en ezt nem akarom. Azt sem h orokszerelmet valljon. En csak vissza akarom kapni azt a haveromat akivel mindig hulyultem a szunetekben...erre egy/sok hulye pia miatt tiszta kaosz a fejem...no meg tok termeszetesen viselkedunk masnap mintha mi se tortent volna. Ez most mire veljem? Kihasznalt? Mert a baratnom szerint bejovok neki mert pl mikor hulla voltam es leutem nem volt hat tamasz ezert Martonra dolten es o atkarolt. S ezt csak nekem engedte es masnak nem. Ja meg mindig hozzam csapodik akarhanyszor programra megyunk.
Kanos volt es csak en voltam keznel? Ti mit gondoltok? Ja meg olyasmit is mondott h majd ev eleji welness furdobe folytatjuk...
Adott egy csodás.regény ötletet:)
Am sztem tettszel neki ha mindig a te csoportodba van
Bejössz neki.
Dugd meg helyettem is.
Kihasználta hogy rosszul érezted magad. Elég féregnek hangzik hogy őszinte legyek.
Te rosszul érezted magad, ő meg beállítva magát a megmentőnek, kihasználta hogy "sebezhető" vagy, és megpróbálkozott veled, de te nem engedtél neki, és nem erre számított. Azt hitte megfektethet majd ott, de ez eléggé tiszta. 17/f
Elso: ugyan ezt mondta a baratnom xD h ebbol jo kis regeny lenne bar a vege nem tudom mi lesz.
Harmadik: en is erre gondoltam reggel. Hogy csak kihasznalt, mert magam alatt voltam. De azert figyelembe kell vennem, hogy 3 eve lassan 4 eve ismerem es tudom h o nem ilyen (vagyis nagyon szeretnek hinni ebben). Masnap ugyan ugy viselkedtunk neg minden, de azert neha-neha utalgatott az elozo estere. Idezem az egyik beszelgetesunket:
En: Ugye mi baratok vagyunk?
Marton: Igen, mi mas lehetetnenk?
En: Jo csak kerdeztem.
Marton: Nem voltal ideges?
En: Nem. Csak zavarban.
M: Hogy-hogy?
E: Mi az hogy hogy-hogy? Minden lany zavarba jonne, ha egy fiu egy szal alsoba befekszik melle az agyba mikozben all neki.
M: En nem voltan zavarba.
E: Nyilvan hogy nem. Fiu vagy. Mellesleg ha mas fiu lenne az agyban akkor valszeg ideges is lettem volna. Es masnap nagy ivben kerulnem.
M: Akkor engem miert nem kerulsz?
E: Mert nem tekintelek ferfikent. Erted. Ugy ferfikent. Inkabb egy haverkent...vagy mi.
M: Haver? Na kosz. - ironikusan mondta. - Es szerinted a haverok is azt csinaljak, mint mi az este?
E: Persze hogy nem te gyoker. Mi csak...nem voltunk on magunk. Kicsir sokat ittunk az este.
M: En teljesen jozan voltam.
E: Persze hogy ne...jozanon nem masztak volna ram. De ezt inkabb hagyjuk.
M: ....
Es kb ennyi lenne az a bizonyos veszelgetes. Ja es most irt nessengeren, hogy meseltem e otthon h mi volt a taborban. Mondom h igen. Erre o: Ne meseld el a konzervativ csaladodnak hogy ki tortent. Soha!
Ez most mi?????????
Az alkohol feloldja a gátlásokat és könnyen "szerelembe ejt". Ezt nem szó szerint értem, hanem hogy sokkal könnyebben közeledtek egymáshoz, nem tudatosan, hanem az alkohol hatása miatt. Nekem is volt egyszer olyan, hogy bulizni voltunk, volt egy fiú, aki egyébként nem tetszett, sőt, szerintem kifejezetten csúnya a fiú, de egy bizonyos mennyiségű pia után amikor homlokon puszilt, belebizseregtem, mert jó érzés volt. Felszabadulnak a hormonok, ha kicsit ittas az ember, valószínű ez történhetett nálatok is, viszont benned volt még tartás és tudatosan ellökted a kezét.
Lehet, hogy akart éppen valamit, de valószínű, csak élt volna a lehetőséggel, bármi is történt volna köztetek.
Szerintem most elégé nehéz helyzetben vagy, ugyanis valószínűleg döntést kell hoznod, hogy barátok maradtok, avagy intettől egy párt alkottok.
Már közelében vagytok, vagy is már elértétek a testi érettséget a következő lépéshez az intim dolgok irányába.
Te ezt még nem vagy képes elfogadni. Ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy valami probléma van veled, csak neked további idő szükséges.
Viszont a barátod egyértelműen kifejezte azon mondatával: "M: Haver? Na kosz. - ironikusan mondta. - Es szerinted a haverok is azt csinaljak, mint mi az este?", hogy ő bizony tovább lépne.
Azért vagy nehéz helyzetben, mert ha ő akarja, te meg nem, abból bizony konfliktusok lesznek.
Neked kell döntened, hogy mit szeretnél a továbbiakban.
Ráadásul nehezíti a döntésed, az az neked kell kideríteni, hogy mi a célja. Csak lefektetni akar, vagy komolyan gondolja a jövőt illetően is.
Ha csak barátként szeretnéd megtartani, azonnali hatállyal meg kell ezt beszéljétek. Ráadásul a jövőben kerülnötök kell minden erotikusnak is értelmezhető érintkezést, simulást, ahogy írod "has simogatást" stb. stb. A többit ne is említsem. Közel a 18-hoz már érezned kellene, hogy ezek nem a barátság kategóriába tartozó elemek. Bár mentségedre legyen mondva, amit írtál...
De mielőtt döntenél, számolj azzal, 1, lehetséges, hogy ebbe ő nem megy bele. Keres egy másik kapcsolatot, és azzal fogja folytatni, mindeközben téged teljesen kizár a jövőjéből. 2, Azt is mérlegelned kell, ha te lemondasz róla, mint partnerről (nincs alkalmas szó a barát és szerelmes pár közötti kifejezésre), és e miatt ő másik partnert keres (amilyen jellemzést írtál róla, nem lesz nehéz találnia), miközben esetleg barátok maradtok, nem e leszel féltékeny rá? Elképzelhető, hogy idő közben nagy eséllyel meg fogod bánni, amiért elengedted magad mellől.
Azért az jól látszik az írásodból is, hogy számodra sem közömbös.
Említették az alkoholt többen. Valóban, az alkohol felszabadultabbá tesz, de általában az emberben rejtőző vágyakat hozza felszínre. Legalábbis a szexualitás területén. Így nem ildomos rá fogni semmit.
Szerintem a legjobb megoldás, ha átbeszélnétek mindent. Beleértve a barátságot, célokat, jövőbeli elképzeléseket, továbbá, ha mi lenne ha....Eljátszani a gondolattal, hogy kiderüljön mit is szeret benned igazán, miért is van veled valójában.
Ha ez megtörtént kérj időt a döntéshez. Pár hetet, esetleg hónapot. Ez idő alatt ki fog derülni a valós szándéka is, mert ha türelmes veled, nagy valószínűséggel azt is jelentheti, hogy kitart melletted és komolyak a szándékai.
Addig továbbra is fenntartjátok a barátságot, lehetőleg intim dolgok nélkül.
Szerintem pár héten belül egyértelmű döntést fogsz hozni.
En nem tudnek tovabb baratkent tekinteni ra, ha olyeneket csinal. Csok, simogatas, fogdosas mar nalam nem fer bele a baratsagba. Egy sima puszi meg igen.
De ez rajtad all, csak mi van, ha megtortenik meg egyszer. Vagy lesz belole valami, ha o is es te is akarnatok, vagy felejtos, baratsagkent mar nemigen mukodik, baratok nem csinalnak ilyet normal korulmenyek kozott. A baratsag extrakkal meg nem mukodik sokaig es ertelme sincs, az a tipikus nincs kivel lefekudnie egyiknek sem, nem vonzodnak elegge egymashoz ahhoz, hogy egy par legyenek, de erre pont jo.
Szerintem nem erdemes eroltetned mar.:):/
8:
Van igazsag, amir irtal. Csak hat most hadban allok magammal, h akkor most en mit szeretnek. Az a nagy problema, hogy amint meglatom konkretan kiugrik a szivem a helyerol kozben meg egy kanal vizben megtudnam fojtani. Szoval ilyen se veled se nelkuled dolog. Kedvelem, de kozben gyulolom is amiert ezt tette pedig tudja jol, hogy nekem erkolcseim vannak. S azt is tudta hogy ittam, igaz nem sokat de azert becsiccsentem tole es nem voltam onmagam. No meg egyre tobbet nezem a szajat. Nem csokoloztunk ha felreerthetoen irtam. Nem volt semmi kb csak erintesek sorozata. Felek rakerdezni hogy akkor most mi legyen. Gyava vavyok e teren nagyon...bezzeg masoknak konnyen tudok tanacsot adni. No meg kapcsolatra se vagyok mert felek a csalodastol. A regi kapcsolatomat is alig tudom kiheverni pedig azt mondjak, hogy egy ido utan elmulik...ahha persze, 3 ev utan is erzem azt, mint regen. S most ez is ra tett egy lapattal
9:
Attol tartok tobbe nem lehetunk normal baratok akarhogyan is szeretnem. Ma is az volt, hogy tesin a labamat fogdosta mikor "cipofuzojet kotototte". Ja meg felmeztelen volt, mert hogy meleg van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!