Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ezt hogy értelmezzem?
Figyelt kérdés
Fél éve bevallottam a fiú osztálytársamnak, hogy szeretem.(lány vagyok még mielőtt kombinálnátok). Nem lett semmi, egy idő után kezdtem kiszeretni belőle. Ő se foglalkozott velem.
Mostanában viszont állandóan csesztet, múltkor pedig oktalan hülyeséggel rám írt. Mindketten nyolcadikosok vagyunk.
Ezt mire véljem?
14L
2014. jún. 2. 10:48
1/5 anonim válasza:
kedvel, csak túl tapasztalatlan és tudatlan ahoz hogy éretten kimutassa érzéseit, szerintem van még esély, akármi lehet még kettőtök közt
2/5 anonim válasza:
Arra véld, hogy h kis p vagy! Mit akarsz 14 évesen. Mit akarsz osztálytárstol? Valami szorakozás neki is kell, akkor is ha megunta a fütyköse huzogatását.
3/5 A kérdező kommentje:
2-es: Nembaj, ha van véleményed, de ha az nem a kérdésemre kultúrált válasz, akkor légyszíves kímélj meg tőle.
Nem akarok pasit, mert fiatal vagyok hozzá. Csak nem értem miért változott meg hirtelen.
2014. jún. 2. 10:58
4/5 anonim válasza:
egy jó babazsúr kezdete. mit jelentene 14 évesen? max ellesztek majd egymással suli idő alatt. több semmire ne számíts.
5/5 anonim válasza:
Nem értem. Ha nem akarsz pasit, miért mondtad meg neki, hogy szereted? Te sem szereted, hanem legfeljebb tetszik neked. De a további beírásaira ne reagálj. Ha valami konkrét dolgot kérdez, arra válaszolhatsz, de egyébként most már ne vegyél róla tudomást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!