Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és lányok! Nagyon visszataszító még az alakom? 17/L
17/L
A barátom azért szakított velem, mert nem vagyok az a modell alkat. Ez volt fél éve és diétázom plussz tornázok. Szerinte a legundorítobb részem a vádlim és a fenekem. Bocsi a sok képért meg az idétlen pózolásért:)
Szerintem amit az exed mondott, csak kamu volt és nem az igazi indok a szakításra. Teljesen általgos az alakod (már amennyit a képről látni lehet) És hidd el, a vádliddal sincs semmi baj, egyáltalán nem undorító. Lehetne sokkal rosszabb is.
És nem felejtsd el, hogy csak nagyon kevés lánynak van modell alakja!
Ha nagyon akarsz, esetleg a fenekedre még gyúrhatsz, vannak erre külön gyakorlatok, de egyébként tényleg nincs veled különösebb gondd.
Valszeg a szakításnak más oka lehetett, esetleg egy másik csaj, vagy valami... nem kell mindent komolyan venni amit a pasik mondanak.
17 évesen ne higgy már el ilyeneket. Ilyen hülyeséget, még nem is hallottam, hogy valaki ilyenért szakít. Komolyan így jártál jobban, és máskor ne lépj kapcsolatba egy ilyen barommal.
A képek alapján (már amennyit látni lehet belőle) semmi gond nincs az adott testrészeiddel. De még ha lenne is, ostoba aki ilyenért szakít.
Szerintem ez csak egy kifogas volt, hogy ezert szakitott veled. Semmi gond se a fenekeddel, se a vadliddal, viszont azt a feher leggingset hanyagold, vagy pedig olyan felsovel vedd fol, ami feneked ala er.
Ezt, mint no mondom!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!