Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek visszataszító lenne a sajnak, ha elkezdenék ketrec harcolni?
Rengeteg ilyen jellegű energia gyülemlett fel bennem és rohadt jól bunyózom(ha kell), és ezért szeretnék egyilyen sportot,
De félek, hogy a csaj, akivel "Nagyon jóban vagyok", az megijedne. Szerintetek tartanom kéne ettől?
Ez a lánytól függ. Barátomnál is felmerült a kérdés, bár ő 12 éve küzdsősportol.
Én azt mondtam neki, hogy amíg nem az élete a tét addig tegye. De otthon egy szerető nő és gyerek várja.
Akkor még nincs kérdés, mert 18 alatt legálisan nem harcolhat. Mivel ott nincsenek szabályok, így kiskorúakért nem vállalják a felelősséget.
És érdemes oda tapasztaltan menni, mivel ott nincs szabály gyakorlatilag (fojtás, szorítás, öv alatt) szóvál bármilyen technikára fel kell készülni, mert ott sok a nagy múltú egyén, ők meg megeszik müzlire az újakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!