Akkor ez most depresszió, vagy valami más?
Még abban a bizonyos kamaszkorban vagyok, és nem tudom, hogy ez most csak szimpla hangulatingadozás, vagy van valami baj velem. Mikor reggelente felelek, gyakorlatilag mindig az az érzés jár át, hogy fölösleges elmennem suliba, úgyis síkhülye vagyok hozzá. Mikor pl matekórán a barátnőm mellett ülök, és ő minden kérdésre tudja a választ, én meg csak próbálkozni tudok, akkor is olyan idiótának, és haszontalannak érzem magam. Mikor ott vagyok a barátaim mellet, akkor is műveletlennek érzem magam mellettük.. Volt már elutasításom, elméletileg ez is közrejátszhat a hangulatomban. Vannak olyanok is, hogy elszomorodok gyakorlatilag a semmi miatt, és rámjön a sírhatnék. Valaki mondja már meg nekem légyszi, hogy mi ez végülis? Depresszió "kezdete" vagy csak sima hangulatingadozások?
(bocsi a hosszú kifejtésért, remélem érthető voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!