Mi történik az olyan emberekkel akik évekre bezárkóznak?
semmi rossz nem történik, remekül elvannak, nincs szükségük társaságra
én is ilyen vagyok, kifejezetten taszít a sokaság, és a sok ember, nem is járok társaságba soha
ha tehetem, mindig egyedül vagyok, és jól is jártam vele eddig, nem hiszem, hogy ezek után majd elkezdek hirtelen rosszul járni...
Magukra maradnak.
Én is igy vagyok, teljesen szociális analfabéta lettem.
Mi történne? Jól elvannak.
Megvan a maguk szórakozása, élvezik az életet a maguk módján, csak ezt nem teregetik ki a nagyérdemű elé. Van rengetegféle kellemes időtöltés, ami legalább olyan jó, ha nem még jobb, mint a bulizás, sőt, még hasznos is.
Ilyen például az olvasás, a sakk, a túrázás, a művészet, a számítógépes játékok, és így tovább.
Ha valaki kellően elsajátítja pl. a zeneszerzést, azzal bizony évekig simán el lehet lenni, annál is inkább, mert eléggé időigényes dolog. Egy jó regény megírásával szintúgy, ezek nem 2-3 hónap alatt születnek meg.
Én már csak tudom :)))
SZVSZ azok akik bezárkóznak, sokkal boldogabbak és nyugodtabb az életük, mint akik pörögnek, buliznak, és feltűnési viszketegségben szenvednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!