Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha valaki magányos, akkor...

Ha valaki magányos, akkor érthető, hogy könnyebben megbocsájt a partnereinek vagy barátainak?

Figyelt kérdés

Leginkább személyes történetekre vagyok kíváncsi, ha netán magadra ismertél a kérdésben.

Gyakran hallom, hogy sok ember mennyi mindent nem tűr el a kapcsolataiban, számos tényező már rögtön rossz jelnek minősül, így nincs jövője a kapcsolatnak. (pl. ha a párja nem figyelt rá néha, vagy hazudott neki, valamilyen megjegyzéssel megbántotta)

Olyan hibák, amiket többnyire apróságnak tartok, mert léteznek komolyabb gondok is más kapcsolatokban, amint látom.

Ha két ember amúgy nehezen talál olyan barátokat/társat, akivel jól egyezik, akkor valószínűleg kölcsönösen több mindent elnéznek egymásnak.

Te figyelembe szoktad venni, ha valaki ilyesmivel kritizálna, minthogy “egy igazi partner nem csinálna ilyent”? Annak tudatában, hogy nem bízol abban, hogy valaha bárki mást találnál, aki tökéletes?

2018. aug. 17. 09:17
 1/3 anonim válasza:
Szerintem könnyebben megbocsát. Általában én is magányos vagyok, de vannak feketelistás dolgok, amik megbocsáthatatlanok a szememben barát és barátnő esetén is (nyilvános megalázás, megcsalás/hűtlenség/elárulás, ha sok ideig "lesz*r", és csak önös érdekek miatt keres újra)
2018. aug. 18. 19:21
 2/3 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm a választ!

Amiket felsoroltál, nálam is fekete listás.

“sok ideig lesz*r”

Mi számít sok időnek? Erre én is érzékeny vagyok, bár volt olyan, hogy valaki kb. fél évig nem keresett (amúgy távol éltünk egymástól), ritkán beszéltünk, pedig megszoktam, hogy az elején rendszeresen érdeklődtünk. Erre kissé megsértődtem, bár nem önös érdek miatt keresett újra.

2018. aug. 21. 10:12
 3/3 anonim válasza:
Véletlen üzenetet küldtem kérdező.
2018. dec. 23. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!