Szerintetek itt a gyakorikérdéseken is van annyi szélhámos mint a társkereső oldalakon?
Figyelt kérdés
Előfordult,hogy egy csalóval leveleztetek itt az oldalon?2018. aug. 4. 18:51
1/7 A kérdező kommentje:
Én más oldalakon már találkoztam komolytalanokkal,szélhámosokkal,olyanokkal akik arra élveztek el hogy másokkal szórakozhatnak.
2018. aug. 4. 18:54
2/7 anonim válasza:
Mivel ez nem egy társkereső oldal, igy nem levelezgetek.
Kérdéseket olvasok, válaszolok, esetleg teszek fel.
3/7 anonim válasza:
Nagyon sok a trollkodok, es buta emberek.
4/7 A kérdező kommentje:
2-es és az hogy nem levelezgetsz nem lehet hogy azért van mert attól félsz hogy bunkókkal írogatnál és csak idegesítenének?
2018. aug. 4. 19:07
5/7 anonim válasza:
Rengeteg szélhámos van itt (fiú, de csaj, csaj, de fiú valójában). Unatkozó fiatalok, vagy épp öregek vannak itt, persze van normális felhasználó is. Én sokszor ránézek a toplistákra emiatt.
6/7 anonim válasza:
Bár nem sok embernek válaszolok levélben, de meg szoktam nézni.
Egy pasi egy válasz miatt rám írt, azt írta 22 éves.
Legközelebb, egy másik válaszom miatt azt, hogy 29 éves.
Egy teljesen másik válaszomhoz azt írta, még szűz.
Gondoltam az első levelére válaszolok, kíváncsi voltam hány éves. 41.
7/7 anonim válasza:
Itt inkább perverzek és nyomorékok politikai és egyéb gyülekezete a jellemző.
Nem csoda hogy a szexuális és politikai jellegű hozzászólások a legaktívabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!