Társkereső oldalon hogy jellemezzem magam?
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni.
Szeretnék regisztrálni ismerkedős oldalakra és olyan adatlapi szöveget kellene hozzá írnom, ami ügyesen jellemez, a jó és rossz tulajdonságaimmal együtt.
Mivel teljesen relatív ez a dolog, hogy ki mikor jó és rossz, ezért nem tudom mit írjak.
Úgy értem van, hogy vad nőt akarok, akivel erőszakoskodhatok és harcol ellenem és ez motivál. Van, hogy kis szolgalelkűt, aki teljesíti a parancsaim. Van, hogy elgyöngülök és kemény, domináns nőstényt keresek.
Máskor meg hihetetlen módon kedves vagyok és szeretettel teli.
Annyira relatív, hogy ki mikor kivle szemben milyen.
Az, hogy milyen valaki az attól is függ, hogy kivel áll szemben, kivel van együtt éppen és az mit vált ki belőle.
Az az opció, hogy menj ki és csajozz élőben kilőve.
Hogy írjak magamról jó jellemzést?
Köszönöm.
Ha arra sem vagy képes hogy eldöntsd mit akarsz, kit akarsz, akkor mit akarsz magadról jellemzést írni?
Ma ilyent holnap amolyant. Ki vesz komolyan egy ilyen férfit.
Jobban jársz ha leírod minden pozitív tulajdonságod, és ha úgysem akad horogra senki, akkor finomítasz rajta.
Semmi értelme a rosszakat leírni, arra senki nem kíváncsi.
A boltban sem a rossz terméket keresed, hanem a jót.
Azt fogod megvenni, ami a legjobbat hazudja magáról.
"A csomagolás eladja a terméket."
Ebben is igazad van.
Sajnos ma már ez lett az igazán fontos sok embernél.
Én is látok embereket, jól kinézve a fényképeken, esküvői, társasági estés, bulizós képeken jól kinézve, de attól még, hogy jól néz ki egy lány, ha nincs meg az összhang, közös témák, akkor hiába.
Picit ez a városiasodással együtt járó butaság, hogy az emberek, a pénzük nagy részét ruhára költik, vagy csak szimplán előtérbe helyezik az öltözködést, a menő képeket, aztán mikor intelligensen kéne megnyilvánulni, beszélgetni nem a hétköznapi témákról, akkor van a probléma.
Jártam régebben bulizós helyekre, de ott az emberek annyira ki vannak fordulva magukból, hogy inkább abbahagytam a dolgot.
Írj egy kevéske rosszat is magadról, ha csak jót írsz hazugnak fognak nézni, kis rosszat beleírsz hitelesebbnek fogsz tűnni.
Azt hogy milyen nőket szeretsz, írd bele mindet, előnyként nézz erre.
Mindegyikhez tudsz alkalmazkodni, ha kell, szóval jöhet mindenféle.
Mert ugye ezzel a változékonysággal csak egy tökéletes párkapcsolati partner képes hogy kielégítsen önmagában.
Relatív dolog a jó és a rossz, de olyat tudsz írni ami általában bejön a nőknek.
És egy jó dolgot is előadhatsz negatívan, szerénykedve, az miatt mégjobban megkedvelnek. Például hogy szereted kényeztetni x testrészt, de ezt úgy add elő hogy szégyelled.
Szövegben pedig egyensúlyt meg kell találnod: Olyat írj hogy mások akarjanak, lássák rajtad hogy te is akarsz valakit nagyon és lehet esélyük, de közben ne kanos kisgyerekként látszódj.
Ha valaki nem olyan, mint az átlagos emberek, vagy nem illik a társadalomba, akkor az mit írjon magáról, hogy az mégse legyen negatív, vagy rosszul elsülő?
Tényleg nem tudom, hogy milyen vagyok.
Amilyen lehetnék, arra nem volt még lhetőségem olyannak lenni, mert nincs kivel.
Szerintem nemcsak én vagyok így vele, hogy eltervezek valamit, aztán a valóság teljesen másképp van.
Az biztos, hogy magabiztos nem vagyok, se határozott, de tökölni sem szoktam és megmondom a véleményem.
Ezt viszont a nők gyűlölik, ha valakinek van véleménye és nem a kispolgárias, társadalmi normáknak megfeleltetett felfogása van.
"Írj egy kevéske rosszat is magadról, ha csak jót írsz hazugnak fognak nézni, kis rosszat beleírsz hitelesebbnek fogsz tűnni.
Azt hogy milyen nőket szeretsz, írd bele mindet, előnyként nézz erre.
Mindegyikhez tudsz alkalmazkodni, ha kell, szóval jöhet mindenféle.
Mert ugye ezzel a változékonysággal csak egy tökéletes párkapcsolati partner képes hogy kielégítsen önmagában.
Relatív dolog a jó és a rossz, de olyat tudsz írni ami általában bejön a nőknek.
És egy jó dolgot is előadhatsz negatívan, szerénykedve, az miatt mégjobban megkedvelnek. Például hogy szereted kényeztetni x testrészt, de ezt úgy add elő hogy szégyelled.
Szövegben pedig egyensúlyt meg kell találnod: Olyat írj hogy mások akarjanak, lássák rajtad hogy te is akarsz valakit nagyon és lehet esélyük, de közben ne kanos kisgyerekként látszódj."
Köszi.
Elég hasznos volt ez a hozzászólásod.
Sok érdekes infó van benne, ennek a nagy részét megpróbálom megfogadni és felhasználni.
Igazából folyamatosan olyan nőim voltak eddig 1 kivétellel, akik tutyimutyiak, félénkek, tartózkodóak voltak és fiatalabbak nálam. Nagyon vonzanak az érett korú 30-38 éves nők főleg a nyugodtságuk, élettapasztalatuk, komolyságuk miatt.
Izgatna egy rámenős, erőszakos, szexuálisan nyitott nő, aki mindeközben érzékeny és gyöngéd, empatikus is tud lenni és megérteni a problémáim.
Alapvetően tök mindegy mit írsz, úgyis csak a képet nézik és az alapján dönt aki dönt. A többi meg kiderül beszélgetés során.
Mondjuk ha minden gondolatod arról szól hogyan akarsz kefélni, akkor írd szimplán hogy "kanos vagyok".
Rosszat ne irj magadrol,ne mondj magadrol,se valo eletbe,se önéletrajzba....
Azzal hogy nem mondod el hogy egyest kaptál,nem hazudtal,mer nem kerdezte senki.
Ne fenyezd magad agyon,ird le a hobbid,az erdeklodesi korod,a korod,ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!