Jó társkereső? Tudnátok jó társkereső oldalt ajánlani? Vagy mindegyik kaka?
Figyelt kérdés
Tök bírom mikkor írok a csajénak több mondatot szépen megfogalmazva bas zakodok vele vagy félórát látom elolvasta, és bas zik vissza írni vagy csak egy "xD" tenne oda, hogy tudjam hogy hülye.2015. nov. 24. 23:21
1/11 anonim válasza:
Ha azok is ilyen minőségűek, mint ez a kérdés, akkor ne lepődj meg hogy nem válaszolnak.
2/11 anonim válasza:
Mi a randivonalon jöttünk össze a barátommal, 2 éve, azóta együtt is lakunk. :)
Viszont a barátnőm is fent van rajta és ő se válaszol minden levélre. Vagy találkozik valakivel, nem jön be neki, de nem mondja meg neki, hanem találkozgatnak tovább, úgy, hogy a csaj nem akar semmit.
Nekem a többi társkereső nem jött be, szinte mindet próbáltam. Egyetlen találkozó sem jött össze. Randivonalon 3 jött össze, a 3. a barátom volt. :)
3/11 anonim válasza:
Mindegyik kaka talán ami a jobb a love.hu.
4/11 A kérdező kommentje:
és a barátnőd mért nem mondja meg neki, hogy nem jössz be? én nem sértődnék meg rajta csak legalább tudnám mi van
2015. nov. 25. 13:12
6/11 anonim válasza:
Leginkább nem társkeresés miatt használják, ezért igen, ilyenek ezek. NEkem csak rossz tapasztalatom volt. BAdoo és társait próbáltam.
7/11 anonim válasza:
Azért, mert hogy rossz megmondani nekik. 100x mondtam már, hogy ennél, amit csinál, bármi jobb.
8/11 A kérdező kommentje:
na végre az egyik csaje vissza írt :D
2015. nov. 25. 22:03
9/11 A kérdező kommentje:
na mégse mindenki kocsog :D
2015. nov. 25. 22:03
10/11 anonim válasza:
Én Tinderen ismertem meg a barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!