Van valahol olyan oldal mint a társkereső csak barátban?
Figyelt kérdés
Úgy értem szívesen ismerkednék barátkoznék valamilyen oldalon ahol találkozni is tudnánk.Barátnőre lenne szükségem.2017. dec. 28. 15:35
1/5 anonim válasza:
Korod? :) ha gondolod beszhetünk
2/5 anonim válasza:
facebook, azon belül különböző csoportok.. lehet barátkozni bárkivel bárhol..
4/5 anonim válasza:
Én is barátkoznék olyannak, akivel lehet sétálni, túrázni, kirándulni. Érdekelne ilyen oldal.
/Van férjem, családom, nem párt keresek/
5/5 anonim válasza:
Én is keresek ilyet, csak kifejezetten autista/aspergeres szeretethiányos lányok közül. A neurotipikus lányok akikkel eddig beszéltem, hitegettek és eltűntek végleg. Gerinctelenül mocskosul nem mondták meg mi bajuk és gyáván eltűntek, mérhetetlen fájdalmat okozva, amit csak szeretethiányos, ragaszkodó, becsületes, korrekt lány általi barátság tudna meggyógyítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!