Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti is tettetek már olyat amit...

Ti is tettetek már olyat amit később megbántatok? Vagy még most is bántok?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy volt például egy lány aki tetszett nekem de se a nevét,se a telefonszámát semmit nem kértem el tőle.Nem is keresem úgyse találom meg soha
2018. aug. 1. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Látom önbizalmad határtalan, már ami a reg.nevedet illeti:DD

Ó persze, pislogtam és csendben maradtam akkor, amikor igazán le kellett volna kiabálnom egy fazon fejét. Hála Istennek azóta már felnőttem, és ez nem okoz már gondot:D

2018. aug. 1. 23:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Rosszul látod,nekem kevés az önbizalmam:)Kicsit gátlásos is vagyok kéne valaki akinek megnyílhatnék
2018. aug. 1. 23:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem csókoltam meg a lànyt, pedig az egy tökéletes pillanat volt....
2018. aug. 1. 23:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Meg olyan is volt hogy azt mondtam egy lánynak hogy még találkozunk.Azóta se láttam.Annyit tudtam róla hogy egy étterembe ment dolgozni.De tudjátok hány étterem van Budapesten?
2018. aug. 1. 23:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Ismerkedés terén rengeteg dolgot megbántam: általános iskolában két lány tetszett meg (természetesen nem egyszerre). Az elsőt elhívtam fagylaltozni. Rettentő kínos volt az egész, a jellemem, az osztálytársak, nem is volt kedve beszélgetni... akkor arra gondoltam, hogy vége mindennek, ennyi volt, jónapot kívánok.

Akkoriba bántam, de kb fél évvel később kiderült, hogy az, akit szeretett ezt mondta róla: "inkább levágnám a karom, minthogy hozzányúljak ehhez" majd rámutat a lányra. Ezek után csak sajnálni tudtam, hogy ilyen tapló emberekt kedvel. Azóta nem hallottam felőlük.

A másodikat megszerettem. Nem tudom, hogy mi tetszett benne. 2 évig titkoltam, majd elhívtam színházba. Ezt is, úgy ahogy a többi próbálkozást is, visszautasította átlátszó kifogásokkal. Más tetszett neki, akivel az általános végén össze is jöttek. Eredetileg titkolták, de a testvérétől tudtam meg, hogy mi is történik. A lány a közelben tanult tovább, viszont a barátja egy másik városban, 60 km-rel messzebb tanult. Ez arra ösztönözte a lányt, hogy félrelépjen. Ekkor jötzem rá, hogy jól jártam, hogy visszutasított.

2018. aug. 1. 23:47
 6/8 A kérdező kommentje:
És azóta sikerült valami utolsó?
2018. aug. 1. 23:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Az első igazi szerelmemnek a barátnőjére ráírtam ... Ezt nagyon nem kellett volna. Gondolom mondanom sem kell, hogy azt hitte hogy ki akarod vele kezdeni. (Pedig nem)
2018. aug. 2. 01:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Én azt bántam meg a legjobban, hogy sok-sok évvel ezelőtt rengeteg barátom volt és mindenki imádott a környezetemben lenni. Tudom, furcsán hangzik, hiszen ennek inkább örülni kellene. Az a baj, hogy régen emiatt egyszerűen nem tudtam milyen VALÓJÁBAN az élet. Nem becsültem meg a barátaimat, sosem mondtam, hogy "szia" vagy "köszönöm", úgy voltam vele, hogy "minek..?". Alap dolognak gondoltam, hogy ilyen sok barátom van. Nemrég visszanéztem a régi fb-os üzeneteimet és egyszerűen majdnem elsírtam magam a saját reakcióimon. Egyik példa: egy lány (akinek mellesleg tetszettem) rámírt, hogy "szia mizujs?" én meg kb. 100 felkiáltójellel (nem vicc) válaszoltam neki, hogy "hagyj békén". Na ez egy olyan sztori, amit még most is bánok és örökké bánni fogok. Gyönyörű 6 év lett volna, ha lett volna eszem, de most már mindegy.
2018. aug. 5. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!