Ti is tettetek már olyat amit később megbántatok? Vagy még most is bántok?
Látom önbizalmad határtalan, már ami a reg.nevedet illeti:DD
Ó persze, pislogtam és csendben maradtam akkor, amikor igazán le kellett volna kiabálnom egy fazon fejét. Hála Istennek azóta már felnőttem, és ez nem okoz már gondot:D
Ismerkedés terén rengeteg dolgot megbántam: általános iskolában két lány tetszett meg (természetesen nem egyszerre). Az elsőt elhívtam fagylaltozni. Rettentő kínos volt az egész, a jellemem, az osztálytársak, nem is volt kedve beszélgetni... akkor arra gondoltam, hogy vége mindennek, ennyi volt, jónapot kívánok.
Akkoriba bántam, de kb fél évvel később kiderült, hogy az, akit szeretett ezt mondta róla: "inkább levágnám a karom, minthogy hozzányúljak ehhez" majd rámutat a lányra. Ezek után csak sajnálni tudtam, hogy ilyen tapló emberekt kedvel. Azóta nem hallottam felőlük.
A másodikat megszerettem. Nem tudom, hogy mi tetszett benne. 2 évig titkoltam, majd elhívtam színházba. Ezt is, úgy ahogy a többi próbálkozást is, visszautasította átlátszó kifogásokkal. Más tetszett neki, akivel az általános végén össze is jöttek. Eredetileg titkolták, de a testvérétől tudtam meg, hogy mi is történik. A lány a közelben tanult tovább, viszont a barátja egy másik városban, 60 km-rel messzebb tanult. Ez arra ösztönözte a lányt, hogy félrelépjen. Ekkor jötzem rá, hogy jól jártam, hogy visszutasított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!