Akik óvodát váltottak? Milyen okból tettétek? Megbántátok?
Nem volt kedvem oda járni. Picit megbántam, de ez van. Ez a mostani hely se rossz annyira...
18/ L
:)
Nyilván, azokra gondolok, akik a gyerekükkel cseréltették le az ovit! :) De ment a pont!
Sokszor nem akart menni, kedvetlen volt, az autóban gyakran sirdogált, pedig korábban minden rendben volt. Többször beszéltem az óvodával, de semmi nem derült ki. Nagy fejtörést okozott a váltás, hiszen látszólag semmilyen kiváltó okot nem ismertem. A nagyszülők szerint csak hiszti állt a hátterében.
A váltás nagyon jól sikerült, ennek már másfél éve. Kinyílt az új közösségben, visszakaptam a gyerekemet.
(Utólag kiderült, hogy az egyik dadus agresszív volt a gyerekekkel, ezért a szülők feljelentették. Sajnos a gyerekemet is valószínűleg bántalmazhatta.)
Mi költözés miatt fogunk váltani márciusban, 3,5 éves a kislányom. A mostani ovi jó, de van egy kisgyerek akinek spéci ovi kéne és megnehezíti a csoport életét, a kislányom szerintem miatta nem szeret járni, pedig a bölcsit imádta.
Félek a változástól, szeretném ha ez a "nemakarok menni, szomorú vagyok" téma elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!