Akiknek nem volt választott orvosuk meg szülésznőjük, hogy zajlott le a szülés? Megbántátok végül, hogy nem választott orvos/szülésznő?
A választott orvosom épp telelt, így ügyeletesnél szültem. Semmi extra, normális volt, szakmailag és emberileg is.
A szülésznő is, bár elég unott képet vágott néha. :)
Nem bántam meg.
Váratlanul kellett csaszarozni es meg igy is minden rendben volt. Mindenki nagyon kedves es segítőkész volt.
elsőnél nem volt fogadott orvosom sem szülésznőm. a mai napig meg nem mondom hogy jól döntöttem e, mert sürgősségi császárom lett. nem tudom beért volna e az orvosom, vagy ha van fogadott az ügyeletes hozzám nyúlt volna. a szülésznőm csodálatos volt.
második terhességnél éreztem hogy baj lesz ezért fogadtam orvost. úgy érzem most jól döntöttem mert előbb jött a baba sokat voltunk kórházban, megint császár lett, mert a baba megfordult a vízem elfolyt fájások meg nem voltak, szülésznőm most sem volt, de most is egy nagyon aranyos kis hölgyet fogtam ki.
Nem bántam meg.
Sem az első, sem a második szülésemkor.
Odafigyeltek rám, nyugtatgattak, kedvesek voltak.
Fél óránként vizsgált az orvos, az utolsó 1-2 órában ott volt velem végig a szülésznő.
Második szülésemkor pedig szinte végig velem volt a szülésznő, az orvos pedig az utolsó 1 órában, pedig semmi-de semmi baj nem volt. Ja és gátvédelemmel szültem a másodikat, pedig erről nem is beszéltünk sem előtte, sem közben. :)
Első szülésem egy rémálom volt, egy borzalmas csapatot fogtam ki..
Második babánál ég és föld volt a különbség, az ő születése ugyan nem volt probléma mentes, mégis egy szép élmény maradt.
Nem bántam meg a döntésem, most tervezzük a harmadik babát és most sem szeretnék orvost sem szülésznőt fogadni. Aki anyagilag megteheti azt is megértem, mi inkább a babára költjük azt az összeget. Kinek mire van lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!