Megbántátok amit tettetek?
Saját példámból kiindulva, biztos nem egy lány van, aki megbánta, hogy elvesztette a szüzességét. Most is azzal a párommal vagyok együtt, de még korai volt így utólag visszanézve. Lehetett volna jobb is a dolog.
Megbántad? Miért? Túltetted már magad rajta?
19L
Én nem bántam meg habár még csak 16 voltam, de már 3 éve együtt voltunk az akkori barátommal, így itt volt az ideje. Semmi traumát nem okozott, fel voltam rá készülve, mert nem pár hetes vagy hónapos ismeretség után történt meg hiába voltam csak 16. Amúgy az a kapcsolatom összesen 6 évig tartott.
24L
Nem, dehogy bántam meg.
"Lehetett volna jobb is a dolog." Ezt pontosan hogy érted?
"Igazából az első együttlétünk után mondanám azt, hogy rájöttem, hogy nekem Ő kell."
Ha hiányolod az érzelmeket, a fentieket miért írtad?
Kérlek nyisd ki jobban a szemed!
"Úgy értettem, hogy nem igazán VOLTAK benne érzelmek, nem éreztem azt, hogy Ő nekem a mindenem."
Én inkább kezet fogok veled, hisz majd nem sorstársak vagyunk. :)
Mondjuk én a te mostani korodban vesztettem el, de mi is három éve voltunk együtt, és a kapcsolatunk azóta is tart, ha nem jobb. Nem bántam meg és soha nem is fogom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!