Megbántátok amit tettetek?
Saját példámból kiindulva, biztos nem egy lány van, aki megbánta, hogy elvesztette a szüzességét. Most is azzal a párommal vagyok együtt, de még korai volt így utólag visszanézve. Lehetett volna jobb is a dolog.
Megbántad? Miért? Túltetted már magad rajta?
19L
Kicsit ellentmondásos vagy :)
Ha azóta is együtt vagytok, szeretitek egymást és minden rendben, akkor kit érdekel, hogy az első nem volt az a könyvekben leírt ,,nagy pillanat" :D Senkinek se az, az elsőben mindig van egy kis csetlés botlás. Ha utána szakítottatok volna és összejöttél volna valaki mással akkor megértem, hogy esetleg megbántad az elsőt.
Együtt vagy ugyanezzel a férfival, akinek odaadtad és szereted. Ez az ami jelent valamit nem az h az első vele milyen volt :)
Én nem bántam meg az első alkalmat. Előtte már megismertük egymás testét, reakcióit, így az első együttlét is fesztelen, bénázástól és agyalástól mentes volt. Teljesen el tudtam magam engedni és élveztem a dolgot, képes voltam adni is és nem csak kapni (vagy várni az "áldást").
Azóta már más barátom van (akit szeretek), de soha nem gondoltam arra: milyen kár, hogy nem neki tartogattam magam.
Talán az is benne van a dologban, hogy nem a "falka szellem" vezetett, hogy már egy szűz ismerősöm sem volt. Ez sosem érdekelt. Megvártam azt az embert és azt a pillanatot, amikor már nem csak testileg, de lelkileg és szellemileg is elég érett voltam a szexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!