Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megbántátok amit tettetek?

Megbántátok amit tettetek?

Figyelt kérdés

Saját példámból kiindulva, biztos nem egy lány van, aki megbánta, hogy elvesztette a szüzességét. Most is azzal a párommal vagyok együtt, de még korai volt így utólag visszanézve. Lehetett volna jobb is a dolog.

Megbántad? Miért? Túltetted már magad rajta?

19L

2011. júl. 18. 12:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kicsit ellentmondásos vagy :)

Ha azóta is együtt vagytok, szeretitek egymást és minden rendben, akkor kit érdekel, hogy az első nem volt az a könyvekben leírt ,,nagy pillanat" :D Senkinek se az, az elsőben mindig van egy kis csetlés botlás. Ha utána szakítottatok volna és összejöttél volna valaki mással akkor megértem, hogy esetleg megbántad az elsőt.

Együtt vagy ugyanezzel a férfival, akinek odaadtad és szereted. Ez az ami jelent valamit nem az h az első vele milyen volt :)

2011. júl. 19. 16:29
 12/15 A kérdező kommentje:
Azért bántam meg, mert ha tudom, hogy vele maradok, és nem tudom elengedni(mint ahogyan az ábra mutatja: újra összejöttem vele), akkor vártam volna még a dologgal. Ezért bántam meg, mert úgy érzem korai volt. És sajnálom azt a pillanatot. :(
2011. júl. 19. 19:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne sajnálj egy pillanatot, ha a többi csodálatos :)
2011. júl. 19. 20:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Ebben van valami :)
2011. júl. 19. 23:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nem bántam meg az első alkalmat. Előtte már megismertük egymás testét, reakcióit, így az első együttlét is fesztelen, bénázástól és agyalástól mentes volt. Teljesen el tudtam magam engedni és élveztem a dolgot, képes voltam adni is és nem csak kapni (vagy várni az "áldást").

Azóta már más barátom van (akit szeretek), de soha nem gondoltam arra: milyen kár, hogy nem neki tartogattam magam.

Talán az is benne van a dologban, hogy nem a "falka szellem" vezetett, hogy már egy szűz ismerősöm sem volt. Ez sosem érdekelt. Megvártam azt az embert és azt a pillanatot, amikor már nem csak testileg, de lelkileg és szellemileg is elég érett voltam a szexhez.

2011. júl. 20. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!