Életre halálra szóló kapcsolatok léteznek vagy csak elvakult vagyok?
Hol lehet olyan emberi kapcsolatokat kötni amik kitartanak tűzön vízen át? Amikor hajlandóak vagyunk feláldozni magunkat a másikért?
Bár jelenleg elég sötét üvegen át szemlélve élek, mégis azt érzem hogy a barátok is és minden más emberi kapcsolat, még a család is, rohadtul ritka esetben igazán mély. Mindenki odavan a saját életéért, mintha az számítana, nem pedig a lelki kapocs.
Emiatt is, nagyon mélyen vagyok már, hogy nem találom az életben a mélységet. Tudom én meg szélsőséges vagyok, de akkor se értem hogy hiheti bárki hogy ő az óceán, mikor csak egy apro csepp a tengerben.
Az a kérdésem, van aki talált bármilyen igazi kapcsolatot, ahol bármi történik segítik egymást és kitartanak, vagy ha nem, hogyan lehet egyedül boldognak lenni? Másképpen, nem is boldognak, de egyáltalán létezni?
A szeretet benned van, és csak te vagy az egyetlen, akitől elvárhatod, hogy szeressen 🙂 szeresd magad!
Csak akkor tud más is szeretni, ha te magad is szerethetőnek gondolod magad. Addig senki sem fog kihúzni a gödörből. Ez sajna egyéni munka mindenkinek 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!