Szerintetek magányosan/kapcsolatok nélkül lehet teljes életet élni?
Arra gondolok, hogy ha valakinek nincsenek, vagy nagyon kevés kapcsolata van, akkor az ezzel járó pozitív dolgok kompenzálják magát az egyedüllétet?
Pozitív dolog alatt értem, hogy senkinek nem kell elszámolnia mit,mikor,miért csinál,nem kell a rokonok nyűgét elviselni,ide-oda értelmetlen ajándékokra költeni, hanem lehet élni a saját hobbinak,tanulásnak,karriernek, tehát az ember szó szerint a "maga ura".
Én is elég magányos típus vagyok, de ha nagy ritkán is eljárogatok egy kellemes társaságba, mindig nagyon feldob.
Elég rossz társaságba, rokonságban lehetsz, ha neked ez csak annyiból áll, hogy “elviselni a nyūgét”. Nekem egész jó a rokonságom is, azért érzem jól magam velük néha. Az ajándékozást sem tartom értelmetlennek és természetesen jól esik, ha én is kapok:))
A barátokat és társas kapcsolatokat is meglehet válogatni, hogy ne csak egy nyūgnek tūnjön. Ki lehet alakítani a kapcsolatokat úgy is, hogy megértéssel forduljunk egymásfele, ne arról szóljon, hogy most ráerõltetem magam másokra, hanem figyelmes maradok, tekintettel vagyok rájuk, így igazán szép is lehet egy társas kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!