Csak én érzem azt, hogy valamiért nem ragadnak meg az emberi kapcsolatok? 10 évvel ezelőtt mondjuk ha MSN-en vagy az akkori facebookon is beszéltünk fél év volt kb most meg az átlag az két nap.
Utolsó pont erről beszélek. Iwiw, meg myvip. Meg msn.
Manapság meg hiába küldöm el a facebook profilom, visszajelöl, 3 szót beszélünk és utána annyi.
De olyan is volt, hogy élőben megismerkedtem valakivel oda volt értem, és amikor megadtam a facebookomat akkor meg is szakadt a kapcsolatunk. Gondolom mást képzelt el, más képeket, stb.
Ha viszont nem teszek ki képet nem töltök fel semmit akkor "számukra" nem is létezem.
Ha meg találok egy szimpatikus embert lehet 2 éjszakát is végigbeszélgetünk (legyen ez mondjuk 10-15 óra) utána meg nem reagál. Vagy csak örül, hogy nyaltam a seggét de nem is akar találkozni.
8-10 évvel, de én úgy gondolom még 4-5 évvel ezelőtt is, meg hetente több randim is volt a közösségi oldalakról.
Most meg közelít a 0-hoz egy ideje. De nem is a randikról beszélgetek, hanem arról, hogy amikor megismertem valakit, az mondjuk éveken át a barátom volt, számíthattam rá, beszélgettünk.
Még mindig vannak ilyenek, de sokkal ritkább mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!