Akinek soha nem voltak emberi kapcsolatai, minek éljen?
Nekem például soha nem voltak. De nem csak emberi kapcsolatok, hanem életem sem volt: nem voltam 10 éve már sehol sem. Kimaradtam mindenből. Nem volt fiatalkorom.
Igaz, most már valamennyire tudok beszélgetni másokkal, de addig nem jutunk el, hogy elmélyítsük a kapcsolatunkat.
Mondok egy példát: Az egyik ugyanannyi idős munkatársammal, mint én, jól elbeszélgettünk, viszont neki van csaja, megy ide-oda, úgyhogy be is fejezem vele a lógást, mivel előbb-utóbb úgy is fény derül arra, hogy milyen szánalmas és gyáva vagyok.
De már annyira szorongok, hogy nem tudok változtatni ezen. Most mit csináljak? Minden perc szenvedés már lassan.
21/F
"nem voltam 10 éve már sehol sem. Kimaradtam mindenből. Nem volt fiatalkorom."
21 vagy, most vagy fiatal akkor miről beszélsz te itten ? 10 évvel ezelőtt még általános iskolába jártál, vagy oda se jártál ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!