Mit csináljak ha nem tetszem senkinek?
Figyelt kérdés
Rám se néznek a lányok.2018. júl. 25. 16:05
21/30 anonim válasza:
Én interneten próbálok ismerkedni egy ideje, a gátlásosságot, visszahúzodottságom miatt. Mellesleg én sem tartom magam valami szépnek. 17/L
22/30 A kérdező kommentje:
Már olvastam más témakörben is hozzászólásokat tőle jókat szokott írni.De nem akarok neki privátban írni biztos így is sok fiútól kap levelet
2018. júl. 25. 22:04
23/30 A kérdező kommentje:
Én is jobban merek ismerkedni interneten mint élőben
2018. júl. 25. 22:20
24/30 anonim válasza:
Én már interneten sem, mert egy idő után illik fotót küldeni, és fotón se nézek ki jobban, mint élőben.
25/30 Miss Endzsi válasza:
Gondolom a "drogos" vonalat nem olvastad.
26/30 he84 válasza:
Csak mert néhány lány azt mondta kérdező, hogy nem vagy az esetük, ettől még ne csüggedj, ne add fel! elárulom hogy mnindenkire igaz ez, hogy jó pár embernek nem az esete, ez nem egyéni baj, hanem általános dolog. Nem tetszhet mindenki mindenkinek és hát ilyeneket is ki lehet fogni. Ne legyél ennyire negatív, mert ez meglátszik rajtad és így jobban taszítasz magadtól másokat!
27/30 anonim válasza:
Tényleg nem olvastam, de a kiváncsiságomat mindenesetre felkeltetted :)
Ki a drogos? Csak nem a kedves kérdező?
28/30 Miss Endzsi válasza:
Senki nem drogos. Nem hiába van idézőjelek között. :D A kérdezőt pedig tiltotta a gy.i.k.
29/30 anonim válasza:
Jajj szegény...
Pedig reméltem hogy valami érdekes dolog kerekedik ki az egészből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!