Mit csináljak ha nem tetszem senkinek?
Figyelt kérdés
Rám se néznek a lányok.2018. júl. 25. 16:05
2/30 A kérdező kommentje:
Bárcsak jól néznék ki
2018. júl. 25. 16:08
3/30 Miss Endzsi válasza:
Ha az van amit mondasz nem kell küzdened érte.
4/30 anonim válasza:
Én is csúnya vagyok, de rámszoktak nézni, igaz csak viszolyogva.
5/30 he84 válasza:
Nem a külső a legfontosabb, hanem a belső és kisugárzásod. Ne várd azt, hogy mindenki mindenkit megnézzen. Ha néha ismerkedsz és ha jó formádat hozod, akkor lehet sikered és persze ha hozzá őszinte, türelmes és megértő vagy.
6/30 A kérdező kommentje:
Mármint miért nem kell küzdenem?
2018. júl. 25. 16:11
7/30 Miss Endzsi válasza:
Ha elhiszed magadról, hogy egy sz*r vagy, akkor ne várd, hogy más szeressen. Igenis szeresd magad, hozd ki magadból a legjobbat, olvass sokat, mindenről, eddz, biciklizz, tudj miről beszélni, legyél tájékozott.
8/30 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondom hogy sz*r vagyok csak azt hogy nem nézek ki jól.Egyszer volt egy lány aki azt mondta hogy jóképű vagyok de szerintem ő is csak azért hogy ne legyek letörve
2018. júl. 25. 16:19
9/30 anonim válasza:
Érd el hogy gazdag légy. Utána le sem tudod vakarni magadról a sok aranyásót.
10/30 anonim válasza:
Lehet nem is veszed észre hogy tetszel a lányoknak.Ne légy kishitű.Nekem is tetszett már olyan pasi aki nem volt egy Adonisz mégis valami nagyon megfogott benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!