Külön ágy már 3 éves korától! Külön szoba meg amint lehet.
2018. júl. 24. 17:29
2/11 A kérdező kommentje:
És utánna már nem is aludhat a szüleivel? Így gondoltam.
2018. júl. 24. 17:31
3/11 anonim válasza:
Külön kis kuckó ahova elvonulhat, ha egyedül akar lenni. Ez alap.
És nem vágyom együtt aludni, a pont 10 éves fiammal.
2018. júl. 24. 17:39
4/11 anonim válasza:
Külön szobája volt első perctől a fiamnak. Ettől függetlenül, kb 10-11 éves koráig este becuccolt közénk, velünk tévézett egy darabig, de ahogy álmosodott, már ment is a saját ágyába.
10-12 éves gyereknek már bőven kell/ene/ külön szoba, ágyról meg ne is beszéljünk, az evidens.
2018. júl. 24. 17:40
5/11 anonim válasza:
7 éves voltam mikor felépült az új házunk, bátyámal voltam egy szobában. Mikor gimis lett akkor meg enyém volt a világ :D
2018. júl. 24. 17:47
6/11 anonim válasza:
Ha lehet kell neki külön szoba, ágy mindenképp, ha fiú akkor szerintem akkor se kén a szüleivel aludnia ha akar (max ha valami különleges oka van, történt vele valami megrázó, beteg vagy valami nyaralásnál csak úgy jön össze), mert nem tesz jót a személyiségének, ha lány akkor nem tudom (de szerintem akkor se jó).
2018. júl. 24. 17:51
7/11 anonim válasza:
Hat azert enennyire a szexrol nem szeretnek lemondani a gyerek miatt, meg szerintem a parom sem. Ahogy a gyerek mellett szexelni se... kulon agy miutan megszuletett. Kulon szoba meg miutan elkezdi felfogni a kulvilagot, nezelodni, es tud kiabalni, ha kell valami stb 9-12 eves kor kozott mar kamaszodnak a korabban ero fiuk, a legtobben maszturbalnak. Nehogy mar egyutt aludjon anyaval meg apaval... nem azt mondom, hogy egyszer egyszer nem alhat a gyerek a szulokkel, de erre hazassagok mennek ra sok helyen.
8/11 anonim válasza:
Nekem kezdetektől volt külön szobám, olyan 11 éves koromig egy ideig tvztem szülők szobájában de ennyi nem tudtam volna sose elképzelni hogy velük aludjak.
9/11 anonim válasza:
Én igaz, hogy 11-12 éves koromig a szüleim között aludtam el és Apum úgy vitt be a szobámba, de már 6 évesen saját szobám volt.
Szerintem egy gyereknek minnél előbb jó megadni egy saját szobát, mivel neki is lehetnek olyan idöszakai amikor egy kis magányra vágyik.
19/F
2018. júl. 24. 18:13
10/11 A kérdező kommentje:
Igen a ikon ágy természetes azon nem is feltétlen 10-12 éves korra gondoltam, hanem hogy hány éves kortól érdemes külön ágy köszönöm az eddigi és várom a következő válaszokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!