Hogyan lehetnék boldog, ha senki sem szeret?
Nagyon szeretethiányos vagyok!Ugy érzem senkinek sem vagyok fontos.
És igy belegondolva nagyon fáj.A sirás kerülget.
Szomoruan telnek napjaim. Sokat gondolok az öngyilkosságra!
Nem tudok igy boldogan élni.
Még édesanyám sem volt sosem,hiszem 2 éves koromban elhagyott.Nincsennek barátaim és barátnöm sem volt soha!
Köszönöm,hogy elolvastad!
F/24
Kedves 7es válaszoló nem vagyok depressziós? Akkor mi vagyok? Sokszor gondolok már az életem eldobására és,hogy hogyan tegyem meg.Elég sürün szoktam sirni.
De van,hogy csak egy apró örömforrástól is jobb kedvem lesz és sajnos ennek az ellenkezöje is igaz.
8 Nem utálom magam,csak az életemet nem tudom elfogadni! Ugy érzem,hogy nem tudom irányitani az életem. Szégyellem és szánalmasnak tartom magam...
9.Van háziállatom és igen sok örömöt adnak. Szeretet adsz és kapsz.
De nem pótolhatsz velük egy igaz barátot! Hogy is gondolod?
Fontos? Talán egyetlen embernek apámnak!
10 Ezt leirni nem nehéz,de nagyon nehéz kialakitani! Változtattam már sok dolgon,de még messze sem elég.
Sokszor gondolok arra,hogy ennek mégis mi értelme? Hiszem a céljaim egyre távolabb vannak bármit is teszek.
Köszönöm,hogy irtatok!
"Fontos?" Talán egyetlen embernek, apámnak."
Mondj el egy imát a világ összes szenvedőjéért, éhezőjéért, jogfosztottjáért-és ezzel valahogy fontos leszel a számukra. Ehhez nem kell, hogy az imádnak foganatja legyen.az sem, hogy bármilyen vallású legyél.
Az vagy, aminek tartod magad!
Érdemes lenne szemléletváltás...
Én is úgy érzem, hogy senkinek se vagyok fontos, de kit érdekel :D
Ettől még nem vagyok depressziós.
Fordítsd meg a helyzetet:
-Nincs senkid --> Nem függsz senkitől (max a munkahelyeden a főnöködtől), így azt csinálsz amit akarsz, amikor akarod. Utazz,láss világot,élj a hobbiaidnak,járj el edzeni,olvass,tanulj.
Manapság már tényleg fillérekből be lehet járni a világot (Európát biztosan).
"A szabadság magányos út"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!