Hogyan lehetnék lazább? Senki se kedvel ez miatt.
Figyelt kérdés
Egy barátom sincs, itt vagyok 17 évesen, túlságosan komoly vagyok mindenhez.. semelyik viccen nem röhögök... nem járok el bulizni.. van egy távkapcsolatom.. amiben a barátnőm nem is viszonozza a szerelmet.. mikor már másfél éve tart... mit csináljak????2014. máj. 7. 00:09
1/2 anonim válasza:
Keress olyan társaságot, ahol ezt értékelik! Egyfajta elit társaság.. Amúgy legalább felnőtt korodban nem lesz gondod , mert már most éretten viselkedsz. Ha meg nagyon bd akarsz vágódni, akkor nevess a vicceken (tökmind1 ha hidegen hagy), és ne légy önmagad. De én ezt nem javasolnám..
2/2 A kérdező kommentje:
úgy zavar.. de egyébként az osztályban eléggé középpont vagyok.. elég rendesen járok konditerembe, szerintem szép fizikum az, amit összehoztam eddig :) beszélgetnek velem, de nem olyan barátian.. értitek
2014. máj. 7. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!