Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sokat lehet hallani hogy...

Sokat lehet hallani hogy nehéz egy férfinak párt találni mert a nők válogatósak. Szerintetek a nők hibája is lesz ha nekünk fiataloknak nem lesz majd nyugdíjunk?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy nem minden férfi jómódú meg nem minden férfi néz ki jól.Akit mindig visszautasítanak az nem fog tudni gyereket csinálni és ha nem lesz gyereke nem lesz aki adózzon az államnak.Ti mit gondoltok erről?
2018. júl. 20. 08:11
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Utolsó tényleg fiatalabb vagy nálam én több vagyok 17-nél
2018. júl. 20. 17:20
 32/34 anonim ***** válasza:
Ahogy ebben biztos voltam. ;)
2018. júl. 20. 17:22
 33/34 A kérdező kommentje:
Én meg abban vagyok biztos hogy nemcsak 17 éves vagy hanem lány is:)
2018. júl. 20. 17:27
 34/34 anonim ***** válasza:

minden a nők hibája haver :D

amúgy nem, viccen kívül, ez szimplán biológia. a nőkben ez egyfajta ösztön, hogy olyan férfit választanak, aki erős és stabil, fizikailag, érzelmileg és anyagilag, hogy biztosítsák a saját és utódaik jövőjét. Bár én férfi vagyok, de még így is megtudom érteni, hogy egy nő, aki hosszútávra tervez, inkább egy olyan férfit választ, akinek tervei vannak, aki jól keres, aki magabiztos, aki stabil minden téren, mint egy olyat, aki csak úgy éldegél egyik napról a másikra, nem tud biztosítani semmiféle előrehaladást, vagy lesz jövőjük, vagy nem..

az pedig, hogy jól nézel ki, vagy nem, alapjáraton azon múlik, hogy mennyire foglalkozol magaddal. Kicsit odafigyelsz az öltözködésedre, egy kis ápolt külső, egy kis testmozgás és voila, kész a jó megjelenés.

Ja, és az se árt, ha az ember tisztában van magával, az is teljesen normális, hogy egy anyagilag hátrányos, ápolatlan külsejű férfivel nem fog összejönni egy 10/10es bombanő, de ettől függetlenül találhat magának párt a saját kategóriájában.

2018. júl. 20. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!