Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sokat lehet hallani hogy...

Sokat lehet hallani hogy nehéz egy férfinak párt találni mert a nők válogatósak. Szerintetek a nők hibája is lesz ha nekünk fiataloknak nem lesz majd nyugdíjunk?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy nem minden férfi jómódú meg nem minden férfi néz ki jól.Akit mindig visszautasítanak az nem fog tudni gyereket csinálni és ha nem lesz gyereke nem lesz aki adózzon az államnak.Ti mit gondoltok erről?
2018. júl. 20. 08:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
97%

Nem jön össze neked a csajozás...oké tiszta sor. Ennek sok oka lehet, peched van, rossz nőknél próbálkozol, esetleg veled van a hiba...de persze ezekből egy sem jut eszedbe, csak a nők (az összes nő) és az ő értékrendjük hibáztatása. (nyilván minden nő felszínes, nem pedig te vagy szerencsétlen)

Amúgy milyen már ez a hozzáállás, szerinted egy nőnek kötelessége (!) lenne összejönnie meg esélyt adnia olyan pasinak aki neki nem tetszik, mert különben rögtön felszínes és anyagiasnak lesz titulálva és miatta hal ki az ország. :S

Ha ennyire aggódsz a magyarok jövőjéért egy csomó elhízott kapuzárási pániktól szenvedő negyvenes alig várja, hogy valaki végre figyeljen rá és esetleg gyereket csináljon neki. (ráadásul te férfiként egyszerre ugye több nőt is teherbe tudsz ejteni, ergo többet tudsz tenni a nemzet gyarapodásáért)

2018. júl. 20. 09:53
 12/34 A kérdező kommentje:
Ne csak akkor kelljek már egy nőnek ha el van hízva
2018. júl. 20. 10:05
 13/34 A kérdező kommentje:
Egyébként pont összejöhetnék egy elhízott nővel de nem akarok.És azért nem mert nem hiszem hogy akkor is kellenék neki ha például csak 60 kiló lenne.Nekem egy olyan nő kell aki annak ellenére hogy válogathatna mégis engem akar
2018. júl. 20. 10:15
 14/34 anonim ***** válasza:
96%

Csak példának mondtam, hogy ha ilyen "magas" célokkal rendelkezel, mint az ország népességfogyatkozásának megállítása te miért válogatsz?

Miért gondolják a hozzád való panaszkodós férfiak, hogy nekik "alanyi jogon" jár nő. Nőként hagy legyen már beleszólásom abba kivel és miért akarok lenni, és legyen már "jogom" elutasítani azt aki nem szimpatikus anélkül, hogy meg lennék szólva. (és bármilyen meglepő nálam pl. az ilyen panaszkodós önsajnáltatós mentalitás unszimpatikusabb mint egy esetleg rosszabb anyagi háttér)

Sajnálom ha sikertelen vagy, de előbb talán magadban kéne keresni a hibát mielőtt minden nőt beskatulyázol egy felszínes aranyásónak...

2018. júl. 20. 10:16
 15/34 A kérdező kommentje:
Szerintem az én indokom hogy azért nem jövök össze egy elhízott nővel mert nem hiszem el neki hogy ha vékony lenne kellenék neki elfogadható.Az viszont nem elfogadható szerintem ha valaki azért utasít el valakit mert például csak egy villanyszerelő a szakmája
2018. júl. 20. 10:58
 16/34 anonim ***** válasza:

10#-es, 11#-es és a 14#-es tökéletes válaszokat adott.

Neked amúgy meg nem édes mindegy, hogy ki kivel miért vagy miért nem jön össze?

Nekem ugyanannyi jogom van elutasítani egy férfit, mint neked egy nőt.

Én még nálad is fiatalabb vagyok, de ezt a nyugdíj problémát biztosan nem onnan kéne megközelíteni, hogy egy nő is eldöntheti, hogy kivel jöhet össze.

2018. júl. 20. 11:08
 17/34 A kérdező kommentje:
Nekem nem is az elutasítással van bajom hanem az elutasítás okával.Hogy nincs autója,nincs lakása,nincs diplomája stb.
2018. júl. 20. 11:18
 18/34 anonim ***** válasza:

Igen, valaki ilyen anyagi dolgok miatt utasít el mást. Ezt én se kedvelem, de jobb is, ha az ilyennel nem is jön soha össze az ember.

Aki meg például személyiség miatt utasít el, az nem szorul magyarázatra.

Amúgy miért hiszi sok férfi, hogy ezt csak a nők csinálják? Ez fordítva is megvan ám.

2018. júl. 20. 11:21
 19/34 anonim ***** válasza:
44%

Brühühühü.

Egy piacképes nő aki válogathat miért veled jöjjön össze?

Tételesen írd fel magadnak mi az amiért egy jó nőnek te kellenél?

Holott ez a jó válogathat a kisportolt,prémium kocsival rendelkező,szexakrobata,gazdag férfiakból,akkor te mit akarsz?

Mit tudsz neki nyújtani?

Azt felejtsd el,hogy a nő csak úgy összejön veled a két szép szemedért.

Van ez az ének ,,Álmodj királylány".

Ha kaphat piacképes férfit miért érné be kevesebbel.

Nem fogja megnyugtatlak,pinnél alacsonyabb a piaci értéked annál kevésbé vonzó nőd lehet.

Nem fog a kedvedért nyomorogni meg meghúzni a nadrágszíjjat,ezt is nyugodtan elfelejtheted.

Az meg,hogy nyugdíjra egyáltalán épít valaki az nagyon ostoba buta ember,tehát inkább a nyugdíjat jobb is ha nem említed mert csak neteséges leszel.

NEM LESZ NYUGDÍJAD,ezt írd magadnak fel,nem lesz mégegyszer elmondom.

Ez van,magadnak kell a nyugdíjat megoldani,jól fizető szakma kell és aztán seniorként kimenni külföldre.

Te se jönnél össze elhízott nővel,pedig sajnos ha nem vagy izmos,nincsen épülő egzisztenciád,nem tudod a bugyit ledumálni akkor el kell keserítselek mert max ők fognak veled szóbaállni.

2018. júl. 20. 11:29
 20/34 anonim ***** válasza:
93%

Honnan tudod, hogy minden nő azért utasítana el mert nincs pénzed/diplomád? Lehet valakinek a hozzáállásoddal volt baja, de persze te ahelyett, hogy magadba néztél volna inkább tényként megállapítottad, hogy tuti a munkád miatt...de még ha volt is 1-2 ilyen csaj, milyen jogon általánosítol minden nőt? Talán mindet megkérdezted már?

Nyilván van olyan csaj aki felszínes és pénzéhes, és igen az ilyen típus általában "olyan" pasit keres. De ugyanígy akkor én meg nőként sírjak, hogy minden pasi "lyukra játszik" mert találkoztam már olyannal akinek csak a külső számít.

2018. júl. 20. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!