Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sokat lehet hallani hogy...

Sokat lehet hallani hogy nehéz egy férfinak párt találni mert a nők válogatósak. Szerintetek a nők hibája is lesz ha nekünk fiataloknak nem lesz majd nyugdíjunk?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy nem minden férfi jómódú meg nem minden férfi néz ki jól.Akit mindig visszautasítanak az nem fog tudni gyereket csinálni és ha nem lesz gyereke nem lesz aki adózzon az államnak.Ti mit gondoltok erről?
2018. júl. 20. 08:11
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondom hogy minden nő de ha 10-ből 9 nő csak ezért utasít el valakit már az is nagy baj szerintem
2018. júl. 20. 11:44
 22/34 A kérdező kommentje:
16-os honnan tudja hogy nálam is fiatalabb?Nem is ismer:)
2018. júl. 20. 12:13
 23/34 anonim ***** válasza:

10-es, miaz, hogy a nőknek nincs igénye a koituszra? 0.0 Én aszexuális vagyok és pont emiatt nem lehet senkim. Akkor most mi is van? 🤔

(Ha esetleg olvasod, akkor privátban válaszolj nekem, mert ide már nem jövök többet.)

2018. júl. 20. 12:24
 24/34 anonim ***** válasza:

Ha 10-ből 9 különböző személyiségű / anyagi státuszú / típusú ember (tehát nem az van, hogy mindig a pénzéhes pláza cicáknál próbálkozol és ezért van kudarcod) elutasítana akkor én a nagy számok törvénye alapján azon kezdenék el gondolkodni, hogy velem van a baj...

Tudod ez olyan mint amikor rossz irányba mész az autópályán...szidhatsz mindenkit, hogy sok idióta miért jön "veled szembe" és állíthatod, hogy "meghülyült a világ" de talán jobban jársz ha elkezdesz azon gondolkodni, hogy valamit te nem csinálsz jól. Lehet ez rosszul esik de ez az igazság.

Nekem is voltak párkapcsolati kudarcaim, utasítottak már vissza mert nem volt meg a közös szimpátia stb...de nem gondolom azt, hogy akkor minden férfi aljas szemét. Nem volt szerencsém, rossz helyen vagy rosszul kopogtattam, tanultam belőle mentem tovább és jé...lett is valakim akivel azóta boldog házasságban élek. (és még csak nem is milliárdos vagy Di Caprio XD )

2018. júl. 20. 12:39
 25/34 A kérdező kommentje:
Sűrített levegő miért nem akarsz ide jönni többet?Fáj a valóság?
2018. júl. 20. 12:41
 26/34 A kérdező kommentje:
24-es nem milliárdos és nem Di Caprio de fogadjunk hogy nem is egy taxisofőr vagy egy rakodómunkás
2018. júl. 20. 12:48
 27/34 anonim ***** válasza:

Mièrt kellene összejönni egy nőnek egy rakodómelóssal?

Ha megteheti,hogy vàlogasson?

Ne legyèl rakodómelós.

2018. júl. 20. 12:51
 28/34 anonim ***** válasza:

Ha ennyire érdekel kertész :D ...bár engem nem ezzel nyűgözött le, sőt mikor megismertem pont ugyanolyan csóró egyetemista volt 0 bevétellel közepes családi támogatással mint én.

Meg egyébként is én sem vagyok egy milliárdos instamodell...de ketten már évek óta mégis jól élünk, lett stabil munkánk (pályakezdőként alig keretünk meg fejenként 150et szóval megint nem dobtuk magunk hátra a sok pénztől), vannak céljaink amiket együtt tudunk elérni. (tény ehhez van, hogy gyűjtögetnünk kell mert nem hullik semmi az ölünkbe) Persze mára már összehoztunk pár dolgot pl. saját autót (nem bmv) szép esküvőt amilyet szerettünk volna, fejlődtünk mindketten így most jobban keresünk jobb lehetőségeink vannak, így bele mertünk vágni a gyerekvállalásba és lakástakarékon agyalunk. De ezt együtt értük el, nem pedig úgy, hogy "belecsücsültem" a "gazdagpasi" ölébe.

Anno nekem az számított, hogy láttam, hogy ez a srác akar valamit az élettől, és tesz azért, hogy napról napra jobb legyen. (Mert lehet valaki gazdag szülők gyereke, ha pár hónap alatt elszórja a pénzt, és nem tud magáról gondoskodni az első krízisnél tönkre megy.)

2018. júl. 20. 13:21
 29/34 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy itt a pénzzel van a baj. Az én ismerőseim között is akad jónéhány keveset kereső férfi, a nagyrészüknek mégis van/volt kapcsolata. Nekem is van barátnőm, pedig énsem keresek sokat (200 körül) és a megismerkedésünkkor kemény 300 forintos órabérem volt, mégis velem van már 3 éve.

Ez a pénz dolog csak egy kifogás, hogy ne kelljen szembenéznetek azzal, hogy a saját lúzerségetek a sz_r életetek oka.

2018. júl. 20. 14:07
 30/34 anonim ***** válasza:

17 évesen biztosan fiatalabb vagyok nálad. ;) Vagy ha nem, kár, ha az ember ilyen fiatalon csak így tud a világra nézni.

Zsák megtalálja a foltját, ennyi.

2018. júl. 20. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!