Mit gondoltok errol? Magányosan fogok megha lni?
Csókolóztatok, majd azt mondta, hogy csak sima tali volt? Érdekes...
Ha igaz, tényleg sajnálom.:/
Egyébként lehet ostorozni a kérdezőt, mert valóban gyerekes, de azért mellette szóljon, hogy a lány kegyetlen volt vele. Találkozik vele, foglalkozik vele, azt mondja neki, hogy kedveli, találkozón csókolóznak, ölelkeznek, aztán azt mondja a lány, hogy "bocsi, de csak barát vagy"? Értem én, hogy van az a tévhit, hogy a férfiaknak nincsenek érzéseik, de ez nem igaz. Érthető, hogy a kérdező össze van törve.
Azt tudom neked ajánlani, kérdező, hogy valóban kicsit le vagy maradva, de fejleszd magad, ahogy azt írták is. Olvass olyan könyveket olyan témában, amik érdekelnek. Én is otthon tanulok, mivel munka miatt nem tudok iskolába járni. Én a csillagászattal foglalkozom itthon, illetve kicsit a biológiával. Sose leszek nagy tudós, de tudok egyet, s mást és nem nevezném magam teljesen hülyének. Valamint azzal, hogy könyveket olvasol, fejlődne a helyesírásod is. Illetve jó lenne, ha azért lennének barátaid is, akik képesek kicsit kihúzni a mélypontból, amikor éppen ott vagy. Nem vagy reménytelen, össze tudod szedni magad és tudsz keresni magadnak párt, van rá esélyed. Úgyhogy hajrá, sok sikert! Gondolj arra, hogy neked legalább van esélyed, hogy párt találj! Nekem sajnos ez esélytelen, én nem tehetek a magány ellen semmit. Hátha ez most segít neked, mert így tudsz arra gondolni, hogy neked van esélyed és ha beleadsz mindent, akkor az az energia megfizetődik. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!