Maganyosan mit lehet csinalni?
Figyelt kérdés
Maganyos vagyok nincs senkim se barataim, se baratom.
A napom abbol all hogy felkelek fekszek az agyba es este vissza alszok...
egyedul remenytelennek latom azt hogy akarhova elmenyjek. Jogsim nincsen.. a varosba meg nincs semmi .
Egyedul mozi sem jo...
Mar atment depresszioba..
Toktok valamit ?
20/L ....
2018. júl. 10. 23:17
1/17 anonim válasza:
Feltételezem, diák vagy, ha nyár közepén egész nap ráérsz, és nem csinálsz semmit. Gondoltál arra, hogy diákmunkát keress? Pénz, elfoglaltság, új emberek. Rögtön nem unatkoznál, meg valószínűleg a depin is segítene.
2/17 anonim válasza:
Például pasziánszozhatsz, ahhoz egy ember kell. Aztán mászhatsz fára is, ahhoz is elég vagy egymagad.
3/17 anonim válasza:
Hasonlóképpen vagyok én is. Csak nem városban lakok. Menjünk el moziba :D
5/17 anonim válasza:
nem tudom milyen eszközön írtad, ki a kérdést, de arra tuti tudsz leszedni valamilyen játékot. vagy böngészd ezt az oldalt...
7/17 anonim válasza:
irj ram!!! Segitek ahogy tudok.Nem vagy depresszios.
8/17 anonim válasza:
Kezd el megcsinálni a jogsit. Ott lesznek majd emberek, lehet kivel ismerkedni.
9/17 anonim válasza:
Ne csinálj semmit. Jó neked így. Ha mégsem bizz az ösztöneidben.
10/17 anonim válasza:
Sportolj, azzal a kedved is jobb lesz, és ismerkedni is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!