Vb nézés, kajálás, pihenés haverokkal tali. Xd nincs csaj vagy randi. 😅😅
19f
2018. júl. 15. 17:59
12/30 anonim válasza:
Sorozatot nézek és tanulok heti 2x meg elmegyek a magántanáromhoz ennyi.
18/L
2018. júl. 15. 18:02
13/30 A kérdező kommentje:
pacsi 10es
2018. júl. 15. 18:05
14/30 anonim válasza:
Egyedül nagyon jó bringázni. Kikapcsol és magam tempójában tudok haladni.
2018. júl. 15. 18:18
15/30 anonim válasza:
Ja, én is sokat bicajozok, természetesen egyedül. Ezen kívül építem a motoromat, pakolászok a házban, kertben, esténként pedig megnézek 1-2 filmet. Van 1 barátom, aki soha nem ér rá(m), épkézláb nő pedig nincs a közelemben. 43 F
2018. júl. 15. 18:30
16/30 anonim válasza:
Pacsi neked is kedves kérdező:)✋ ezek szerint te is hasonló helyzetben vagy:/
2018. júl. 15. 18:49
17/30 anonim válasza:
Nagyon jól!
Dolgozom,hobbim van,este főzögetek,sörözgetek,zenét hallgatok,nem kell alkalmazkodnom senkihez,nem kell senkinek a nyűgjeivel foglalkoznom.A Fiamnak segítek sok mindenben.
49F
2018. júl. 15. 19:03
18/30 anonim válasza:
Jelenleg a kötelező 1 hónapos nyári gyakorlaton vagyok, aztán eljárok vezetni, de nem sokaig mert jövőhéten forgalmi vizsga ( B kategória) aztán hazajövök, zenézés, Fb, Instát tekergetem...elmegyek sétálni. Hétvégén elszoktam menni sörözni egyedül, néha-néha elbeszélgetek ott valakivel, vagy pedig boltba veszek sört, és itthon iszom meg. 18F
2018. júl. 15. 19:15
19/30 anonim válasza:
Hétköznap dolgozom, munka után pihenek,filmet nézek, takarítok.
Hétvégente bevásárolok, ha ráérnek a barátnőim velük találkozom. Sajnos sokszor unatkozom mert vannak olyan napok mikor nincs kedvem semmihez.
26/N
2018. júl. 15. 19:24
20/30 anonim válasza:
Mondjuk most, hogy végig gondolom nagy különbség van a magány és az egyedüllét között. Aki egyedül van, az nyugodt és tudatosan tud élni társ nélkül, aki magányos, az feszeng és társra vágyik.
De talán pont ezért jó a motor bütykölés, meg a túrázás, hogy lehetsz egyedül is ahelyett, hogy magányos lennél és akkor jobban fogod érezni magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!