Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Valaki már töltötte egyedül a...

Valaki már töltötte egyedül a születésnapját?

Figyelt kérdés
2018. júl. 12. 10:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is. Egy hete volt éppen. A szüleim távol élnek, én külföldön, a párom pedig egy továbbképzésen volt egy másik városban és csak késő este ért haza hulla fáradtan. De a születésnapom előtti nap fennmaradt és éjfél után azonnal felköszöntött, hogy ő legyen az első és az ajándékomat is átadta. Hajnali 6 sem volt, de már számomra minden fontos ember felköszöntött, bár én nem vártam el senkitől.

Reggel nyugisan megreggeliztem szabadnapom révén és utána elmentem venni magamnak ajándékot. A kedvenc ételemet főztem és sütit ettem. Aznap nem volt érvényes a diéta, edzeni se voltam és hasonlóan az egyik válaszolóhoz, én Harry Potter maratont tartottam.

Hétvégén viszont bepótoltuk a párommal az ünneplést.

2018. júl. 12. 15:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyre ritkább, hogy az emberek pont azon a napon tudnak velem programot csinálni, családommal is általában egy közeli napon tartjuk. (Igazság szerint már nekem sem akkor a cucc, mint mint mondjuk tizenévesen)

Ha meg senki nem ér rá aznap, akkor tartok egy "Én napot". Ilyenkor csupa olyan dolgot teszek, amit csak szeretnék, és pl. olyan dolgokra is szánok pénzt, amire máskülönben sajnálnám (drágább ruha, kozmetikum, hobbimhoz eszköz stb.), vagy nem nézem, mennyit eszem, amit megkívánok, jöhet.

Elmegyek moziba, vagy otthon sorozatmaratont tartok, befekszem masszázsra, olvasok valamit. A lényeg az, hogy csupa olyan dolgot csináljak, amit élvezek.

2018. júl. 12. 16:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Megszoktam, hogy kb senkit sem érdekel ha szülinapom van, persze felköszöntenek meg ilyesmi de pl ajándékot ritkán kapok. Hozzá szoktam és már nem érdekel. Viszont az idei volt a legrosszabb. "Öröm" volt sírva elaludnom, mert pont az az egy személy nem gondolt rám, akire számítottam volna. Akivel annyit lelkiztünk, neki se volt soha normális szülinapja, mindig próbáltam törődni vele, mert nem kapott elég szeretetet stb stb.. de ő lesz*rt :) Tudta jól, mikor van a szülinapom, azt is, hogy számítok rá és itt most nem valami nagy ajándékozásra gondolok, csak arra, hogy felköszönt esetleg pár kedves szóra.. de nem.. semmi.. ha nem írok rá pár nappal a szülinapom után, rám se bagózik. És ez nagyon rosszul esett. De nem hoztam fel neki. Na mindegy..

24F

2018. júl. 15. 21:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Meg szep...születésnap is csak egy ugyan olyan nap,nem mintha többet érdemelnék ennél,csak mer harmadika van aznap
2018. júl. 17. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!