Valaki már töltötte egyedül a születésnapját?
Figyelt kérdés
2018. júl. 12. 10:48
2/14 anonim válasza:
Én, mert vizsgaidőszakban volt és bent kellett maradnom albiba.
3/14 anonim válasza:
Én körülbelül az összeset egyedül töltöttem, illetve anyámmal mert egy lakásban lakunk, de ilyen ünneplés egyszer volt összesen.
4/14 anonim válasza:
Jelenleg is pont ez van, és máskor is volt, hogy egyedül voltam és tettem, amit tennem kellett.
5/14 anonim válasza:
Én még nem, de fogom. Ha előbb nem is, anyám halála után tuti. A többség nem is tudja mikor van.
De ez nem zavar. Még ha lenne is feleségem valaha, nem szeretnék felhajtást. Elég megemlíteni, esetleg aznap főzzön ő (
6/14 anonim válasza:
*
(Én a néha én néha ő főzés mellett vagyok), de akkor aznap főzze a kedvenc kajám, meg este legyen olyan intim együttlét ami nekem is jó a szokásos rá kell figyelni tornaóra helyett.
26/F
8/14 anonim válasza:
Most is egyedül fogom, előtte lesz műtétem. (19leszek)
9/14 anonim válasza:
Ott van például Robinson Crusoe.
10/14 anonim válasza:
Igen, tök jó volt.
Vettem tortát, rendeltem pizzát és Gyűrűk Ura maratont tartottam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!