Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kérem segítsen valaki. Mit...

Kérem segítsen valaki. Mit tegyek, hogy legyen erőm az élethez?

Figyelt kérdés
Nagyon magam alatt vagyok,és már napok óta azon agyalok,hogy jobb lenne,ha nem folytatnám tovább az életem. Nagyon félek,hogy elborul az agyam és valami rosszat fogok tenni magammal.

2018. júl. 6. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Keress magadnak egy beszélgetőtársat. Akár itt is.
2018. júl. 6. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Közhely, de azt nézd hogy félig tele a pohár

Én elkezdtem gyűjteni a pozitiv ingereket mert ugye hajlamosak vagyunk azt nem eszrevenni pedig fifti fifti, egyforman van jo es a rossz az eletben. Szoval csak szemléletet kell váltani.

Amikor akár egy elado kedves volt, vagy amikor a buszsofőr nem kerte a jegyem hogy menj hagyd, csak ugy, amikor a piacon a bácsi ingyen adott cukkinit, de irhatnám hogy a főnök ugy emelt fizut hogy vállamra tette a kezét hogy megérdemlem, vagy fősulin amikor ugy mutatta meg a dékán az ötösöm hogy büszkébb volt mint én, stb

Minden nap irogasd fel milyen apro örömteli pillanatokat kaptál es megfordul veled a világ, jokedvű kiegyensulyozott leszel.

2018. júl. 6. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Nekem írhatsz ha szeretnél :D
2018. júl. 6. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóképpen érzek, azzal a különbséggel, hogy még ezt is lesz.om, mint sok minden mást. belefáradtam a rengeteg veszteségbe, ami az életben ért.

Tedd a dolgod, ahogy mindíg, és reménykedj a csodákban.

Nekem így könnyebb.

2018. júl. 6. 23:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Találj kapaszkodót, a legapróbb cél is számít. El se tudod képzelni, hogy milyen szerencsés vagy sok emberhez képest. csak nem tudsz róla.
2018. júl. 6. 23:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a motiváló célok kitűzése adott hatalmas erőt, hogy igazán legyen életkedvem. Azt nézd, hogy mit szeretnél elérni és ezt hogyan tudnád megvalósítani. Ami nem fontos, azt pedig engedd el, ne görcsölj a felesleges dolgokon. Nézz magadba, legyél egy picit önző és tudd, hogy mit szeretnél az életedbe.
2018. júl. 7. 11:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindenki életében akadnak nehéz időszakok (az enyém 2014 óta tart), de tenni kell a jövődért, és azért, hogy ez megoldódjon. Ha sokáig kilátástalannak látod az életed, és nem tudod, merre indulj el,akkor is tarts ki, mert előbb-utóbb jön valami/valaki, aki utat mutat. Fel a fejjel, annyi szép dolgot fogsz még megtapasztalni az életben, kár lenne ezekről egy pillanatnyi szeszély miatt örökre lemondani...
2018. júl. 8. 09:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne kezdj bele hülyeségekbe, én is vagdosom magam és ez csak agydja hogy milyen jó. Ha nem ezt akarod, akkor foglald el magad, mondjuk neten, egész jól el lehet lenni annak akinek van kivel
2018. szept. 22. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!