Minden nap szorongva megyek be az iskolaba, h mi lesz, most eppen beteg vagyok de mar elore felek, hogy ha visszamegyek mi lesz, es meg szeretnek halni, gondolkodok ongyilkossagon is. Valaki segitsen miert van ez?
Vannak barátaid a suliban? Vagy olyan emberek biztos akadnak, akikkel barátkozhatnál.
Ha ott ennyire rossz, a helyedben elgondolkodnék egy iskolaváltáson is, vagy ha esetleg nyolcadikos vagy, akkor jövőre irány a gimi. A tanuláson ne görcsölj, ha készülsz az órákra, ne legyen rossz érzésed, márpedig te szorgalmasnak tűnsz. Meg kicsit maximalistának is. Nem mindenki rázza ki a kisujjából a kitűnő bizonyítványt
, és ez nem baj! (Sőt, aki állandóan azzal dicsekszik, hogy mennyire nem tanult és mégis ötöst kap, az általában mégis készült.) A négyes már jó, így is hívják. Persze törekedni kell az ötösre és így sikerülhet is, de a négyessel is elégedettnek kell lenni, ha odatetted magad. Sőt, nekem van egy tantárgy, amiből tavaly egyszerűen csak hármas tudtam lenni, utáltam - cserébe viszont sok ötösöm lett és pár négyes. A jegy a tanárokon is múlik, de ha normálisan osztályoznak, akkor annak örülj :) Nem kifogásokat keresek neked. Tanulni fontos és Kell, de nem szabad túlgörcsölni. Persze vannak idegeskedős fajták (én is az vagyok, hasonló tüneteket produkálok mint te, csak komoly indokok nélkül), és jó lenne, ha keresnél valamit ami megnyugtat. Pl otthon tanuláshoz főzz egy teát, doga előtti szünetben hallgass nyugtató zenét (relaxing music), teszt előtt egyél meg egy szőlőcukrot, mert az növeli a teljesítményt. Ilyenekre gondolok, kísérletezz! Én firkálgatni szoktam, más kérdés, hogy ezt nem feltétlen honorálják :D
Az énekhang meg fejleszthető, talán nem is énekelsz rosszul. Ha megkérdezhetem, van alapja a félelmednek? Velem kémiafelelésen csinálták ezt régen, de aztán leálltak és a tanár sem feleltetett többet (inkább dogákat írtunk). Ne hidd, hogy a kiröhögést a tanár szó nélkül hagyja! Egyébként milyen az énektanár? Nálunk sok mindenkin röhögnek - de csak az "olyanok" és egymáson, mert tudják hogy ált. nincs jó hangjuk és direkt rájátszanak, poénra veszik az egészet.
Ne haragudj, hogy ilyen hosszú lett, remélem tudtam segíteni valamit!
Akkorát röhögtem ezen a kérdésen, hogy az hihetetlen.
A gyerek aki valószínűleg általános iskolás, szeretne meghalni, hogy ne keljen suliba menni. Legendás ötleteid vannak. Bár eléggé aszociálisnak tűnsz. Osztálytársaid mindig kinevetnek? Nevess velük együtt. Nem kell őket komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!